Ünlülerin Seramikçisi Gizem Kara'yı Unutmadı - Son Dakika
Güncel

Ünlülerin Seramikçisi Gizem Kara'yı Unutmadı

Ünlülerin Seramikçisi Gizem Kara\'yı Unutmadı

Seramiko; önceki gece "Albüm Gala Gecesi"ni gerçekleştiren Karadeniz'in Prensesi Gizem Kara için için seramik üzerine özel tablo hazırladı.

03.04.2013 09:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlülerin seramikçisi olarak tanınan Karasu'lu Seramiko; önceki gece "Albüm Gala Gecesi"ni gerçekleştiren Karadeniz'in Prensesi Gizem Kara için için seramik üzerine özel tablo hazırladı. Tablo ünlü İşadamı Murat Sarıoğlu tarafından hediye edildi.

Ünlü İşadamı Murat Sarıoğlu tarafından hazırlatıldı

Başta Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, bir çok devlet başkanı, bakan, siyasetçi, sporcu ve sanatçıya yaptığı Seramik üzerine yaptığı fotoğraflarıyla dikkat çeken Sakarya Karasu'lu Seramiko sahibi İbrahim Bayraktar; önceki gece "Albüm Gala Gecesi"ni gerçekleştiren Karadeniz'in Prensesi olarak tanınan Karadeniz Müziği sanatçısı Gizem Kara için seramik üzerine özel tablo hazırladı.

İstanbul, Sakarya ve Düzce'de bir çok yatırımı bulunan Sarıoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ünlü İşadamı Murat Sarıoğlu tarafından hazırlatılan tablo; "Hakkı Bulut, Cengiz Kurtoğlu, Dursun Dereli, Gökhan Birben, Gülay Korkmaz, İslam Yıldız, Mehmet Akyıldız, Müzeyyen Yıldız, Onan Şahin, Resul Dündar, Sinan Yılmaz, Tarık Tüfekçi, Yılmaz Kasapoğlu, Zeki Uçkan Zeynep Birinci"nin de aralarında bulunduğu gecede; ünlü İşadamı Murat Sarıoğlu ve İbrahim Bayraktar tarafından Gizem Kara'ya hediye edildi. Aldığı hediye karşısında kısa sürede şaşkınlık yaşayan Gizem Kara; bu mutlu gününde kendisine yapılan bu jestten dolayı İşadamı Murat Sarıoğlu ve İbrahim Bayraktar'a teşekkür etti.

Geceye; Düzce Konuralp Belediye Başkanı İbrahim Aykut ile Düzce Varan Genel Müdürü ve Düzce Özel Halk Otobüsleri Kooperatif İşletmesi Yönetim Kurulu Başkanı İsa Üçüncü'de katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ünlülerin Seramikçisi Gizem Kara'yı Unutmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement