Yüreğir Belediyesi'nin Yeni Kültür Evi Açılacak - Son Dakika
Yerel

Yüreğir Belediyesi'nin Yeni Kültür Evi Açılacak

Yüreğir'de Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi'nin açılışının Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yapılacak.

02.10.2012 16:27  Güncelleme: 16:33

Yüreğir Belediyesi tarafından Köprülü Mahallesi'nde yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Kültür Evi'nin açılışının Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından yapılacağı bildirildi.

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, yazılı açıklamasında, her biri bin 700 metrekare olan kültür evlerinin, çok yönlü olarak Yüreğir halkının hizmetinde olduğunu belirtti.

Toplumsal değişim ve dönüşüme öncülük etmek amacıyla değişik mahallelerde kültür evleri inşa ettiklerini bildiren Çelikcan, "Kültür evlerinde sosyal, kültürel, mesleki ve eğitsel içerikli kurslar yanında ulusal ve uluslararası projelerde yürütülmektedir. Bundan sonra kültür evlerimiz Yüreğir'de kültürün, sanatın, sosyal değişim ve dönüşümün markası ve adresidir" ifadeleri kullandı.

Çelikcan, kültür evlerinin birer birer hizmete açıldığını belirterek, şunları kaydetti:

"Levent Çetin Topçuoğlu Kültür Evi Adana Valisi İlhan Atış, Yamaçlı Mevlana Kültür Evi Kadın ve Aileden Sorumlu Bakan Fatma Şahin, Kiremithane Mahallesi Yunus Emre ve 19 Mayıs Ahmet Yesevi Kültür Evi Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan tarafından açılışı yapılmıştı. Köprülü Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Kültür Evini ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından 03 Ekim Çarşamba günü saat 17.00 de açılışını yapılacak. Kültür Evi açılışına tüm vatandaşlarımız davetlidir."

Muhabir: Ali Güreli

Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar - ADANA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yüreğir Belediyesi'nin Yeni Kültür Evi Açılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement