Sosyal medya ABD'li bu garsonun itiraflarıyla çalkalanıyor: Erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Sosyal medya ABD'li bu garsonun itiraflarıyla çalkalanıyor: Erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyor

29.07.2023 11:40  Güncelleme: 16:27

Amerika Birleşik Devletleri'nin ikonik restoran zincirlerinden birinde garson olarak çalışan 24 yaşındaki Leah Fennelly, sosyal medyadan yaptığı itirafla dikkatleri çekti. Güzelliği nedeniyle insanların bakışlarının devamlı olarak üzerinde olduğunu belirten Fennelly, O kadar güzelim ki erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyorlar" dedi.

Amerika Birleşik Devletleri'nin ikonik restoran zincirlerinden birinde garson olarak çalışan 24 yaşındaki Leah Fennelly, sosyal medyadan yaptığı itirafla dikkatleri çekti. Güzelliği nedeniyle insanların bakışlarının devamlı olarak üzerinde olduğunu belirten Fennelly, "O kadar güzelim ki erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyorlar" dedi.

Sosyal medya bu garsonun itiraflarını konuşuyor: Erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyor

İŞ YERİNDE BAŞINA GELEN OLAYLARI PAYLAŞIYOR

Hukuk fakültesinden mezun olmasına rağmen avukatlık yapmayı düşünmediğini belirten Leah Fennelly, sosyal medyada sıklıkla iş yerinde başına gelen ilginç olaylardan söz ediyor.

Sosyal medya bu garsonun itiraflarını konuşuyor: Erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyor

"GÖZLERİN SÜREKLİ ÜZERİMDE OLDUĞUNU HİSSEDİYORUM"

Restorana gelen erkek müşterilerin kendisine karşı yoğun bir ilgisi olduğunu belirten Fennelly, "Bu kadar güzel olmanın bir bedeli olmalıydı. Gözlerin sürekli üzerimde olduğunu hissediyorum" diye konuştu.

Sosyal medya bu garsonun itiraflarını konuşuyor: Erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyor

"NUMARAMI İSTEYENLER BİLE VAR"

Özellikle erkeklerin yanlarında bir kadın varken flört etmeye çalışmasından büyük rahatsızlık duyduğunu ifade eden Fennelly, "Eşlerinin önünde bana asılan erkekler oldu. Hatta numaramı isteyenler bile var. Bu durumdan çok rahatsız oluyorum" ifadelerini kullandı.

Son Dakika Güncel Sosyal medya ABD'li bu garsonun itiraflarıyla çalkalanıyor: Erkekler eşlerinin yanında benim numaramı istiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Resul Songül Resul Songül:
    Kendini reklamliyor mahsum birine hic benzemiyor ?? 116 6 Yanıtla
  • Yihye Gültekin Yihye Gültekin:
    Istemiyorum yan cebime koyun madem rahatsiz oluyorsun ne isin var gundem olmak icin cabaliyorsun hayatiniz camisir makinesi 109 9 Yanıtla
  • Mustafa Berk Mustafa Berk:
    NUMARASIVARMI? 74 29 Yanıtla
  • alos alos :
    BUNDA ANORMAL OLAN NE. 34 33 Yanıtla
  • XYZ XYZ:
    Guzel kız ama ondan cok cok daha guzelleri var, kimse onlari rahatsiz etmiyor. Garson olmasaydin sen de... 39 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement