Ariel Winter, Göğüs Küçültme Ameliyatının İzlerini Gösterdi - Son Dakika
Magazin

Ariel Winter, Göğüs Küçültme Ameliyatının İzlerini Gösterdi

Genç oyuncu Ariel Winter'ın operasyonla küçülttüğü göğüsleri önceki akşam düzenlenen SAG (Sinema Oyuncuları Derneği) Ödülleri'ne damgasını vurdu.

02.02.2016 11:15  Güncelleme: 11:37

Geçen yılın yaz aylarında sağlık sebepleriyle bir operasyon geçirdiğini açıklayan Modern Family dizisinin 18 yaşındaki yıldızı Ariel Winter, operasyondan kalan izlerin ödül töreni giysisinden görünmesine aldırmadı.

GÖRÜNMESİNE ALDIRMADI

Tören gecesi siyah straplez bir elbise giyen Winter, kırmızı halıda poz verirken sol göğüsünün altındaki ameliyat izi de objektiflere yakalandı. Aslına bakılırsa Winter da bu izi saklamak için herhangi bir girişimde bulunmadı. Genç oyuncunun yara izi bir anda sosyal medyada da en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

''YARA İZİNDEN UTANMIYORUM''

Ariel Winter, Twitter sayfasından paylaştığı mesajda o yara izini saklamak için herhangi bir çaba göstermemesinin bir nedeni olduğunu belirterek "O yara izi benim bir parçam ve ben ondan utanmıyorum." yazdı.

SAĞLIK SEBEPLERİ YÜZÜNDEN YAPTIRDI

Modern Family oyuncularından Ariel Winter, geçen yıl Ağustos ayında, yaşına göre son derece iri olan göğüslerini iki beden küçülttüğünü itiraf etti. Winter, Glamour dergisinin internet sitesine verdiği röportajda bunu sağlık sebepleri yüzünden yaptığını da anlattı.

GÖĞÜSLERİNİN BÜYÜKLÜĞÜ 100 CM'Yİ GEÇMİŞTİ

Ariel Winter, 15 yaşındayken göğüslerinin iriliğinin 100 santimetreyi geçtiğini belirterek bu yüzden sırt ve boyun ağrıları çektiğini dile getirdi. Geçen yıl 4 Haziran'da bıçak altına yattığını belirten Winter "Artık kendimi yeni bir insan gibi hissediyorum." diye konuştu. Ariel Winter, göğüslerinin iriliğinin rol aldığı dizide canlandırdığı Alex Dunphy karakteri için de olumsuz olduğunu belirtti.

GÖĞÜSLERİMİ GİZLEMEK İÇİN BÜYÜK KAZAKLAR GİYİYORDUM

Winter "Dizide göğüslerimin iriliğini gizlemek için çok çalışıyorlardı. Büyük kazaklar falan giyiyordum bunu gizlemek için." dedi. Göğüslerini iki beden küçültüren Ariel Winter ondan önceki sürecin kesinlikle çok "sancılı" olduğunu söyledi. Genç oyuncu özellikle de sırtı ile ilgili problemler yaşadığını dile getirdi.

SIRT AĞRILARI ÇEKİYORDU

Ariel Winter "Uzun süre ayakta duramıyordum. Boynum ve sırtım çok ağrıyordu, ayrıca belkemiği ile ilgili sorunlar da çıkmıştı" dedi. Genç oyuncu iri memeleri yüzünden sürekli sırt ağrıları çektiğini söylemişti.

RUHSAL AÇIDAN SORUN YAŞAMIŞ

Winter, iri göğüslü olmanın kendisi yaşındaki biri için ruhsal açıdan da sorun yarattığını itiraf etti. Arkadaşları arasında bu yüzden sık sık alay konusu olduğunu söyleyen Winter o dönemde yaşadıklarını da şöyle anlattı: "Özellikle de internetten üzerime çok geliyorlardı. Kendimi iyi hissettiğim bir anda çektiğim bir pozu paylaşıyordum. En azından 500 kişi benim ne kadar şişman ve iğrenç olduğumu belirten yorumlar yapıyordu."




Ariel Winter, Göğüs Küçültme Ameliyatının İzlerini Gösterdi

Son Dakika Magazin Ariel Winter, Göğüs Küçültme Ameliyatının İzlerini Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • 46li: Tabiricayizse lokum lokum 8 7 Yanıtla
  • Çöldeki Kutup Ayısı: Ar yok, haya yok, göğüs var. 11 2 Yanıtla
  • Trakyalı: Süt gibi kız off 5 4 Yanıtla
  • Mehmet: Önceki halinin resmini koysaydınız kıyaslardık 7 2 Yanıtla
  • Bilirkişi: Bu vücuda iri göğüsler yakışır. Boşuna küçülttürmüş 6 2 Yanıtla
  • ruski diplomatski: Ariel yahudi ismi..Turkiye hep gelmek NATO/AB oyunları.Rusya yok problem Türk halk,Rusya var problem sizin yonetim.Rusya halk aşık Turkiye halk.Turkiye halk aşık Rusya halk.Ama siz düşürdü haksız bizim uçak.Sizin yonetim yok gitmek,biz düşünmek intikam almak,vurmak Turkiye.Ama AKP gitti,problem bitti.Siz var iyi düşunmek. Rusya var çok güclü ülke.Bizde var atom bomba,füze,sizde var iman,meyve sebze.Haraşo?Siz sadece yapmak dua,beddua.Şimdi davayi davayi. 1 7 Yanıtla
    sd: Ulan hic gülesim yoktu valla guldurdun benı helal olsun 7 0 0: Düşündümde baya alakalıymış ?? 0 1
  • beygir Şevket: Büyük göğüslü kadınlardan hoşlanır ım 4 4 Yanıtla
  • harbi: Aman kasaplar et derdine koyunlar can derdine nebiçim zamanyavvv 6 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement