Oyuncu Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi - Son Dakika
Magazin

Oyuncu Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi

Oyuncu Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi

Çok Güzel Hareketler Bunlar oyuncusu Hacı Ahmet Ak, Haberler.com'un YouTube stüdyosuna konuk olarak hakkında merak edilenleri anlattı. En unutamadığı skeçten bahseden oyuncu, "Selda Bağcan'ı canlandırmıştım ve ona kendisinden daha çok benzemiştim. Bu kadar iyi olacağını düşünmemiştim kendisi bile çok beğendi" dedi.

19.08.2022 16:01  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Canlandırdığı rollerle hafızalara kazınan başarılı oyuncu Hacı Ahmet Ak, Haberler.com'un YouTube stüdyosunda Melis Yaşar'ın sorularını yanıtladı. Zorla başladığı oyunculuk kariyerinde kısa sürede adından söz ettiren oyuncu, en sevdiği skeçlerden bahsetti.

"OYUNCULUĞA ZORLA BAŞLADIM"

Oyunculuğa istemeden başladığını söyleyen Hacı Ahmet Ak, "18 yaşına kadar yaşadığım şehirden çıkmadım. Tam bir Karadeniz çocuğuyum. Oyunculuk hayalim vardı ama tarih bölümünden mezun oldum. 8. sınıfta seyir karşısında bir şiirin son kıtasını unutunca tiyatro ve oyunculuğa küsmüştüm. Lisede de tiyatro yaptım ama zorla başlamıştı. Çünkü lise 2'de okula bırakıp İstanbul'da yönetmenlik yapmak istiyordum. Cahilce bir hayaldi. Sonra bir öğretmenim beni tutup tiyatro kulübüne götürdü. Ben istemediğimi söyledim ama o zorla götürdü. Sahnenin bir alametifarikası var, seni çeken bir alkış ve onaylanmak var" şeklinde konuştu.

Zoraki başladığı oyunculukla hayatı değişen Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi

"BKM'NİN SINAVINI KAZANDIM"

BKM'ye giriş sürecinden bahseden Ak, "İşler için İstanbul'a gidip geliyordum. BKM'nin Çok Güzel Hareketler Bunlar için bir sınav hazırladığını duydum ve hemen girdim. Kazandım ama Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın alt yapı oyuncuları arasına girdim. Zamanla skeçlerde oynayarak oyuncularla birleştik" dedi.

Zoraki başladığı oyunculukla hayatı değişen Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi

"SELDA BAĞCAN'I CANLANDIRMAK ZOR OLMADI"

"En sevdiğin skeç hangisi?" sorusuna cevap veren oyuncu, sözlerine şöyle devam etti: "En sevdiğim skeç Selda Bağcan'ı canlandırdığımdı. Bir de Mülayim rolünü çok beğeniyorum. Selda Bağcan'ın canlandırmak benim için zor olmadı. Sadece gözlüğü çıkardım ve saçımı boyadık. Başka bir şey yapmaya da gerek yoktu. Bu kadar iyi olacağını da düşünmemişti. Bana 'Selda Bağcan'ı oynayacaksın' dediklerinde yürüyün gidin ya demiştim. Skeci yazarları beni ikna etti. Denedik ve çok iyi oldu. Kendisi de çok sevdi. Biz Selda Bağcan'ı programa davet ettiğimizde 'Sizde bana benden daha çok benzeyen bir çocuk var zaten. Gelmesem olur mu' demişti. Benim için çok guru ve onur vericiydi. Bir sesini yapamadık onu da zaten yapamayız.

Zoraki başladığı oyunculukla hayatı değişen Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi

"GELİNLİK GİYDİĞİMDE KADINLARI DAHA İYİ ANLAMAYA BAŞLADIM"

Gelinlik giydiği skeçten bahseden oyuncu, "Bu skeci unutalım. Bence unutulması gereken bir görüntü. Çok yakışıyor onu kabul edelim ama ben neden gelinlik giyiyorum? Rol ilk geldiğinde de itiraz etmiştim. O gelinliği başkası giydiğinde komik olmuyor ama ben giydiğimde komik oldu. Gelinlik ve topuklu ayakkabıyı hem giymesi zor hem de taşıması. Kadınları daha iyi anladım" şeklinde konuştu.

Zoraki başladığı oyunculukla hayatı değişen Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi
Zoraki başladığı oyunculukla hayatı değişen Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi

Son Dakika Magazin Oyuncu Hacı Ahmet Ak, aklından çıkaramadığı rolünü anlattı: Selda Bağcan rolü çok güzeldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi
    01:59 Azerbaycan Devlet Sanatçısı Azerin, Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümünde Amasya'da konser verdi

    Azerbaycan devlet sanatçısı Azerin, Türkiye'ye gelerek Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü dolayısıyla Amasya'da konser verdi. Amasya Belediyesi tarafından düzenlenen konserde Azerin, şarkı, türkü ve marşlarla Amasyalıları coşturdu. Konseri yaklaşık 10 bin kişi izlerken, vatandaşlar Türk ve Azerbaycan bayraklarını dalgalandırdı. Azerin, Amasya'da bulunmaktan mutluluk duyduğunu belirterek Çanakkale şehitlerini anarak teşekkür etti.

  • Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!
    00:32 Survivor 2024 All Star'da Büyük Sakatlık!

    Survivor 2024 All Star yarışmasında tecrübeli bir yarışmacı parkurda yaşadığı talihsiz sakatlık sonucu hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, yarışmacının durumunun ciddi olduğunu açıkladı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununu Kırmızı Takım kazandı ve Mavi Takım'dan eleme adayı olarak Batuhan belirlendi. 4. eleme adayı ise yarın oynanacak dokunulmazlık oyunu sonunda belirlenecek.

  • 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü
    23:34 83 gündür haber alınamayan Prenses Kate Middleton'tan ilk görüntü

    İngiliz Kraliyet ailesinin büyük bir açıklama yapacağı söylentisinin ardından gözler 83 gündür ortalarda görünmeyen Kate Middleton'a çevrilmişti. Öldüğü söylentisiyle gündeme gelen Middleton, eşi Prens William ile birlikte keyifli bir şekilde alışveriş yaparken objektiflere yansıdı.

  • Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti
    20:32 Marvel, Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmlerini iptal etti

    Marvel'ın popülaritesinin düşmesi ve gişe başarısızlıkları nedeniyle Ant-Man 4, Captain Marvel 3 ve Eternals 2 filmleri iptal edildi. Disney CEO'su Bob Iger'ın kararıyla alınan bu iptal kararı Marvel ile Disney arasında ufak fikir ayrılıklarına neden oldu.

  • KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!
    20:31 KADIN GİYİM MODASININ VAZGEÇİLMEZİ!

    Kadınlar, kıyafet seçimlerine her zaman dikkat ederler. Günlük yaşamlarında şık giyinmeye önem verir ve kaliteli markaların ürünlerini seçerler.

  • Mehmed'in Zorlu Mücadelesi
    18:34 Mehmed'in Zorlu Mücadelesi

    Mehmed, Yanoş'un oyununa gelerek pusuya düşürüldü. Kurtulmayı başaran Mehmed, babasına yardım edebilecek mi? Murad'ın otağına yapılan baskında tehlikeli bir durumla karşılaşan Murad, nasıl kurtulacak? Osmanlıların zaferle döndüğü Kosova Savaşı sonrasında Çandarlı'nın kurduğu oyun Mehmed'i hedef alır. Mehmed'in evliliği gerçekleşirken, onun hayali başka bir yolculuktur. Haremde ise Halime Sultan'ın planları ve yeni dengeler merak konusudur.

  • İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!
    18:32 İBB ŞEHİR TİYATROLARI'NDA BU HAFTA!

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 18-24 Mart haftasında 16 oyunla seyirci karşısına çıkıyor.

  • Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim
    18:32 Nil Ünal, görselini profesyonel ellere teslim etmeliyim

    Nil Ünal, rutin kontroller için doktoruna ziyaret ettiğini ve dostlukları nedeniyle bunun kendisi için keyif içerdiğini dile getirerek, görsel anlamda zamana meydan okuduklarını ve eserlerinin her dönem dinlendiğini söyledi.

  • Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor
    18:31 Şebnem ve Mesut'un Hayatı Değişiyor

    Şebnem ve Mesut, ilişkilerini güçlendirmek için çabalarken Şebnem'in suikasta uğraması her şeyi değiştirir. Mesut, suikastı gerçekleştiren kişiyi bulmak için kararlıdır. Gümüşçü Vakfı'nın düzenlediği yemek daveti ise büyük bir skandala yol açar. Aynı zamanda Onur cezaevinden çıkar ve Demir'le yüzleşir. Şebnem, Demir ve Onur arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

  • Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı
    16:40 Shakira, Gerard Pique'yi Aldatıldığı Reçel Sayesinde Yakaladı

    Kolombiyalı ünlü şarkıcı Shakira'nın Barcelona'nın ünlü emekli futbolcusu Gerard Pique ile yaşadığı 12 yıl birliktelik 2022'de ihanetle sona ermişti. Pique, iki çocuğunun annesi Shakira'yı, özel bir şirkette halkla ilişkiler uzmanı olarak çalışan Clara Chia Marti ile aldatmıştı.

  • Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti
    16:06 Gigi ve Bella Hadid'in erkek kardeşi Umre'ye gitti

    Filistin asıllı Bella ve Gigi Hadid'in 24 yaşındaki erkek kardeşi Anwar Hadid, umreye gitti. Duygularından bahseden Anwar "Allah'ın emri. Bu anlar için sonsuza kadar minnettarım" ifadelerini kullandı.


Advertisement