Son dakika magazin haberleri! Son dakika magazin turu - Son Dakika
Magazin

Son dakika magazin haberleri! Son dakika magazin turu

Son dakika magazin haberleri! Son dakika magazin turu

Yaklaşık 2 yıldır evli olan Fulya Zenginer, hamile olduğunu sosyal medyadan duyurdu, Ezgi Mola taksi bulamayınca halk otobüsüne bindi, Hande Erçel ABD'den fotoğraf paylaşmaya devam ediyor gibi magazin dünyasında yaşanan olaylardan derlenen haberler bu sayfada yer almaktadır. İşte, son dakika magazin turu!

29.10.2021 09:46  Güncelleme: 09:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pcr testleri sahte çıkan Bülent Ersoy'un orkestrası bugün tahliye oldu, taksi bulamayan oyuncu Ezgi Mola, halk otobüsünden video paylaşarak isyan etti gibi dünyada ve Türkiye'de magazin dünyasına ait tüm gelişmelere bu sayfadan erişebilirsiniz.

FULYA ZENGİNER ANNE OLUYOR

Son dakika magazin haberleri!

2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile evlenen oyuncu Fulya Zenginer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda hamile olduğunun müjdesini verdi. İki Aile, Doktorlar ve Küçük Kadınlar gibi dizilerde rol alan Fulya Zenginer, 2019 yılında Kuntay Tarık Evren ile evlendi. Mutlu bir evliliği olan Zenginer, dün sosyal medya hesabından bebek beklediğini duyurdu.

OYUNCU EZGİ MOLA TAKSİ BULAMAYINCA OTOBÜSE BİNDİ

Son dakika magazin haberleri!

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, İstanbul'da taksi bulamayınca İstanbul Kart'ına para yükleyip belediye otobüsüne bindi. O anları Instagram hesabından paylaşan oyuncu, "Alın taksinizi başınıza çalın" diyerek tepki gösterdi.TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye rolünü oynayan Ezgi Mola, İstanbul'da taksi bulamadı. Uzun süren taksi bekleme sürecinin sonunda sinirlenen oyuncu, çözümü belediye otobüsüne binmekte buldu.

BÜLENT ERSOY'UN ORKESTRASI TAHLİYE OLDU

Son dakika magazin haberleri!

KKTC'de konser öncesi ülkeye giriş yaparken kullandıkları PCR testleri sahte olduğu anlaşılan Bülent Ersoy'un orkestra ekibi 1 aylık hapis cezalarını tamamladıktan sonra tahliye edildi. Tahliye sonrası konuşan orkestranın davulcusu Ahmet İzgi, "Bize hiçbir yardım etmedi. Ben burada yoğun bakımda kaldım, entübe oluyordum. Bülent Ersoy benim çoluk çocuğumu bile aramadı" diyerek isyan etti. Bülent Ersoy'un orkestrası, 28 Ağustos'ta çift aşının yanı sıra test de istenen KKTC'ye girişte, otelin temin ettiği sahte PCR testleriyle yakalandı. Polis gözetiminde sahneye çıkan ve ardından yargılanan orkestra üyeleri, son duruşmalarında birer ay ceza alırken, şef Onur Özelçağlayan 1.5 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Son Dakika Magazin Son dakika magazin haberleri! Son dakika magazin turu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement