Süper Kupa krizi sonrası Araplara küfreden fenomen Azad Yılmaz gözaltında - Son Dakika
Magazin

Süper Kupa krizi sonrası Araplara küfreden fenomen Azad Yılmaz gözaltında

Dün akşam Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinden sonra küfürlü video yayınlayan sosyal medya fenomeni Azad Yılmaz, gözaltına alındı.

30.12.2023 15:59  Güncelleme: 16:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak olan Turkcell Süper Kupa maçı öncesinde kriz çıktı. Maça saatler kala Suudi yönetiminin Galatasaray ile Fenerbahçe'ye Atatürk fotoğraflı tişörtü giymesine izin vermeyince takımlar da maça çıkmama kararı alarak ülkeye döndü. Yaşanan krizin ardından küfür içerikli bir video yayınlayan fenomen Azad Yılmaz hakkında işlem başlatılarak gözaltına alındı.

"BAŞKA HALKLARA HAKARET EDEN VE DEĞERLERİMİZİ AŞAĞILAYANLAR ADALETE TESLİM EDİLECEK"

Fenomenin gözaltına alınmasının ardından X hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Süper Kupa finalinin ertelenmesi sonrası sosyal medya platformu (X) üzerinden yayınlanan küfürlü video nedeniyle A.Y. adlı şahıs "Halkı Kim Düşmanlığa Tahrik veya Aşağılama" suçundan Samsun'da gözaltına alınmıştır. Halkımız arasında nifak tohumları eken, başka halklara hakaret eden, milli, manevi ve dini değerlerimizi aşağılayanlar bir bir adalete teslim edilecektir" dedi.

Süper Kupa krizi sonrası Araplara küfreden fenomen Azad Yılmaz gözaltına alındı
Süper Kupa krizi sonrası Araplara küfreden fenomen Azad Yılmaz gözaltına alındı
Süper Kupa krizi sonrası Araplara küfreden fenomen Azad Yılmaz gözaltına alındı
Süper Kupa krizi sonrası Araplara küfreden fenomen Azad Yılmaz gözaltında

Son Dakika Magazin Süper Kupa krizi sonrası Araplara küfreden fenomen Azad Yılmaz gözaltında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Kamuran Sertkaya: ağzına sağlık 383 226 Yanıtla
  • DertLiiii: bu olayları o kadar büyüktünüzki şeytanın oyuncağı olmussunuz ALLAH islah etsin hepinizi 234 180 Yanıtla
    Kamuran Sertkaya: yani biz şimdi Araplara hakaret ettiğimiz zaman Haşa dini değerlere hakaret mi etmiş oluyoruz, yani Araplar tüm insanlardan daha mı üstün cenabı Allah onlara torpil mi yapacak öyle mi düşünüyorsunuz 345 130 tufan esentemir: Hayır kamuran arkadasın dediği islamiyetin irkçılıga karsı olmasından dolayı burda asırı fazla ırkçılıga gidilmesi ve koca bi kavme sövülmesi yüzğnden seytana oyuncak olmussunuz diyo bunu bi ingilize yapsalar aynısını söylerdi bak cocuga anltır gibi anlattım nolur anla 127 48 DertLiiii: bak kardeşim küfürün dinimizde yeri yok arapların yaptıkları tamam yanlış olabilir türk milleti olarak söylüyorum ama sen bi fenomensin küçüçük çocukda belki izliyo onları böyle küfürlerle o çocuklara böylemi örnek oluyolar eleştirebilirler fakat küfürsüz eleştirsinler yaptığı doğru bişeymi simdi bu palyonçoların 112 37 DertLiiii: tufan abi ALLAH razı olsun senden abi bi tarafınıda sen açıklamıssın çok sagol 39 22
  • Necati Kaya: Kanlarına çok dokunmuş. 310 85 Yanıtla
  • ökkeş Kalem: Ağzına sağlık azat 256 128 Yanıtla
  • Hüseyin Kovali: Yine birileri düğmeye bastı bitmediniz gitti 135 35 Yanıtla
    Necati Kaya: Düğmeyi kıskanma. 25 34
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement