AK Parti'de belli bir kesim istifasını istedi! Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in sahneye çıktığı Melek Mosso konserinde neler yaşandı? - Son Dakika
Politika

AK Parti'de belli bir kesim istifasını istedi! Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in sahneye çıktığı Melek Mosso konserinde neler yaşandı?

Şarkıcı Melek Mosso, Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi'nin bu yıl 57'ncisini düzenlediği Uluslararası Kiraz Festivali'nde sahne aldı. Konser esnasında Melek Mosso'ya sarılan ve birlikte şarkı söyleyen AK Partili Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medyada kendi cenahının tepkisini çekti. Peki sahneye çıkan Yüksel, Melek Mosso için neler söyledi? İşte tüm detaylar.

12.06.2023 12:27  Güncelleme: 13:32

14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti ve Cumhur İttifakı'na oy vermiş kadınlara yönelik küfürlü mesajları destekleyen Melek Mosso'nun Tekirdağ'da Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen festivalde sahne alması ve burada Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in Mosso'ya sarılarak birlikte şarkı söylemesi büyük yankı uyandırdı.

"DOSTUNUN HATASINI ÖRTECEKSİN"

AK Partili Yüksel'in bu tavrı, kendi cenahından belli belli bir kesimin tepkisini çekti. Konser esnasında sahnede söz alan Yüksel, "Biz büyük ve güçlü Türkiye olmak istiyorsak, bütün renklerimizi zenginliğimiz olarak görmek zorundayız. Birbirimizin hatalarını özür dilendiğinde kapatmak zorundayız. Dostunun hatasını örteceksin ki biz güçlü olacağız" dedi.

"BİRLİK, BERABERLİK" VURGUSU YAPTI

Açıklamasının devamında Mustafa Kemal Atatürk'e ayrı bir parantez açan Yüksel, şunları söyledi: "Bir hedefimiz var gençler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bize 'muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkacaksınız' demiş. Cumhurbaşkanımız bize bir hedef göstermiş. 'Büyük ve güçlü Türkiye olacağız' demiş. Bunu ancak birlik ve beraberlik içerisinde olursak yapabiliriz. Türk, Kürt, Alevi, Sünni, Roman yok. Büyük ve güçlü Türkiye var. Hatalarımızı kabul edeceğiz, özür dileyeceğiz. Özür dileyenleri kucaklayacağız. Bu milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum."

İSTİFASINI İSTEDİLER

Konserin ardından Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, sosyal medyanın gündemine oturdu. AK Parti'ye yakınlığıyla bilinen isimler, Yüksel'in istifasını istedi.

AK Parti'de belli bir kesimin istifasını istediği Cüneyt Yüksel, Melek Mosso konserinde neler söyledi?
Yüksel'e tepki gösteren isimlerden biri de eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu.
AK Parti\'de belli bir kesim istifasını istedi! Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel\'in sahneye çıktığı Melek Mosso konserinde neler yaşandı?

Son Dakika Politika AK Parti'de belli bir kesim istifasını istedi! Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel'in sahneye çıktığı Melek Mosso konserinde neler yaşandı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • haydar topçu: Belediyelerin konser parasını belediyenin kasasından vermemesi gerekir 72 19 Yanıtla
  • Murat Adıyaman: derhal partiden atılsın 53 28 Yanıtla
  • Hasan Bilir: bu şahsı derhal Ak Parti'den uzaklaştırmak gerekiyor yoksa bu konu büyür halk belediye seçimlerinde Ak Parti'ye oy vermekten geri durabilir. Sandık motivasyonu düşer. Mosso ve onun gibilerinin seçimden önce twitter'da yaptıkları aşağılamalar, kullandıkları ötekileştirici sözler, tavırlar yenilir yutulur şeyler değil. 3 4 Yanıtla

Advertisement