Ankara'da kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu ile bir araya geliyor - Son Dakika
Politika

Ankara'da kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu ile bir araya geliyor

İttifak tartışmalarının gündemde olduğu şu günlerde Ankara'da kritik bir zirve gerçekleştirilecek. Millet İttifakı üyesi partilerle bir görüşme gerçekleştiren Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, bu sefer de Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelecek. Bu görüşme şimdiden Ankara'da kulislerin hareketlenmesine sebep oldu.

14.10.2021 15:40  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk siyaseti sıcak günler yaşıyor. İttifak ve adaylık tartışmalarının tavan yaptığı günlerde, Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu kritik ziyaretlerde bulunuyor. Son olarak CHP lideri Kılıçdaroğlu ile görüşen SP lideri, önümüzdeki günlerde de Beştepe'ye çıkacak.

GEÇTİĞİMİZ SEÇİM MİLLET İTTİFAKI'NDA YER ALDILAR

Saadet Partisi de Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu önderliğinde, son yıllarda CHP, İYİ Parti ve HDP ile oldukça yakın ilişkiler içerisine girip; bu 3 parti arasında kurulan ittifaktaki yerini almıştı

İTTİFAKTA YER ALIP ALMAYACAKLARI BELİRSİZ

Karamollaoğlu'nun politikaları, Saadet Partisi tabanını ikiye bölerken konuyla ilgili önemli gelişmeler de yaşanıyor. Hatırlanacağı üzere Temel Karamollaoğlu, geçtiğimiz günlerde "Millet İttifakı içerisinde misiniz?" sorusuna "Millet İttifakı'nda olmamız şu an söz konusu değil" cevabını vermişti.

ANKARA KULİSLERİ HAREKETLENDİ

Özellikle CHP, Saadet Partisi'ni ittifakta tutmaya çalışırken Beştepe, yeni bir ziyarete hazırlanıyor. Geçtiğimiz haftalarda Millet İttifakı'ndaki partilerin liderleriyle bir araya gelen ve Saadet Partisi'nin hangi ittifakta yer alacağını açıklamayan Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile önümüzdeki günlerde görüşme gerçekleştirecek.

Ankara\'da kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu ile bir araya geliyor

Son Dakika Politika Ankara'da kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temel Karamollaoğlu ile bir araya geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi
    06:19 İran'ın İsrail'e yönelik saldırısı analistler tarafından değerlendirildi

    İran'ın İsrail'e yönelik gerçekleştirdiği saldırı, analistler tarafından İran lehine bir beraberlik olarak tanımlandı. İsrail'in yüksek alarm durumu ilan etmesi ve Batı'nın İsrail'e desteğini yeniden göstermesi dikkat çekti. Ancak saldırının İran'ın zayıflığını ortaya çıkardığı ve İsrail'in güç dinamiklerini tanımakta başarısız olduğu belirtildi. İsrail'in saldırılardan kazanç sağladığı ancak stratejik bir kayıp yaşadığı ifade edildi.

  • İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'
    04:04 İran ve İsrail Arasındaki İlişkiler: Geçmişten Günümüze 'Örtülü Savaş'

    İran ile İsrail arasındaki ilişkilerin tarihi ve gerginliklerin sebepleri, İran'ın Filistin davasına destek vermesi, İsrail'in İran'a yönelik düşmanlık, İki ülke arasındaki 'örtülü savaş'ın detayları ve son gelişmeler.


Advertisement