Bahçeli'den Skandal Sonrası Sert Çıkış: Berlin İradesini Kandil'e Teslim Etti - Son Dakika
Politika

Bahçeli'den Skandal Sonrası Sert Çıkış: Berlin İradesini Kandil'e Teslim Etti

MHP Genel Başkanı Bahçeli Almanya'nın skandal kararıyla ilgili, "Biz bunu açıkça Türk düşmanlığı sayar, Berlin'in iradesini Kandil'e teslim ettiğini düşünürüz" dedi.

07.03.2017 11:04  Güncelleme: 11:50

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Almanya'nın skandal kararlarına tepki gösteren Bahçeli, "Biz bunu açıkça Türk düşmanlığı sayar, Berlin'in iradesini Kandil'e teslim ettiğini düşünürüz" diye konuştu.

İşte Bahçeli'nin konuşmasından öne çıkanlar:

"Türk kadını, maddenin karanlığı içinde ruhun aydınlığıdır, cehaletin karanlığı içinde şefkatin aydınlığıdır, kavganın karanlığının içinde sevginin aydınlığıdır. Kadın her alanda olmalı, her seviyede temsil edilmelidir. Türk kadını, yeterli ve istenilen ölçülerde değilse de hayatın merkezinde bulunarak, sosyal, siyasal ve ekonomik faaliyetlere katılmıştır.

Kadına yani insana acımasızca kıyılıyorsa ne adamlıktan ne insani erdemlerden, ne de hoşgörüden asla bahsedilemeyecektir.

BEKAMIZ CİDDİ TEHDİT ALTINDADIR

Bizim için beka varlık ve birliğimizin kilididir. Bizim için beka Türklük, Türk Bayrağı ve Cumhuriyetidir.Üzerinde titrediğimiz bekamız ciddi tehdit altındadır. Geçmişte defalarca kaygılarımızı milletimizle paylaştık. Dileyenin kolaylıkla ulaşabileceği, partimizin arşivi, Milli beka ile çok sayıda açıklamamızla doludur. PKK'nın Kandil'den sonra Sincar'a yerleşip burayı ihanet merkezi yapma gayreti bütünüyle ortadadır. Oysa Türkiye Misak-ı Milli'nin bulunduğu her yerde var olmalıdır.

OYUN VAHŞİ, SENARYO ACIMASIZ, HEDEF ALÇAKTIR

11 Ağustos 2009'da tek vatan, tek bayrak, tek millet, tek dil ülkümüze karşı çıkanlara sonuna kadar karşı olduğumuzu söylemiştik. Yine o tarihte Türkiye'ye dayatılmaya çalışılan, kimliksiz ama demokrat, vatandaş ama vatansız toplum modelini kabul etmemizin mümkün olmadığını söylemiştim. Bu vahim gidişin devamı halinde, devletimizin bugünkü sınır nüfus ve yapı ile devamı mümkün değildir demiştik. Keşke yanılmış olsaydık. Ama geldiğimiz nokta ne denli haklı olduğumuzun göstergesidir. Milli bekamız içten ve dıştan 2 ateş altındadır.Bu ateşin söndürülmesi, yakanların sindirilmesi Türkiye'nin yegane hedefidir. Beka oyun değildir, şarlatanların aklına asla bırakılamayacaktır. Nitekim beka Türkiye'dir, maddi manevi kazanımlarıdır. İşte biz beka için 16 Nisan'da evet diyeceğiz. Bir yeminimiz var vazgeçilmeyecektir. Çevremize bir bakınız, amaç Türklüğü son yurdundan çıkarmaktır. Oyun vahşi, senaryo acımasız, hedef alçaktır.

BERLİN İRADESİNİ KANDİL'E TESLİM ETTİ

Yıllarca terörizm Almanya'da taltif gördü, Fransa'da teröristler aklanmaya çalışıldı. Geçen haftadan bu yana, Almanya, Avusturya ve Hollanda'da hazımsızlığın daniskası Türkiye aleyhtarı kararlar alınmıştır. İfade hürriyetine gem vurmanın esas gayesi nedir? Türkiye Cumhuriyeti Bakanlarının konuşmaları neye dayanarak engellendi? Biz bunu açıkça Türk düşmanlığı sayar, Berlin'in iradesini Kandil'e teslim ettiğini düşünürüz.

ALMANYA PKK İLE YATIP FETÖ İLE KALKIYOR

Bakanlarımızın vatandaşlarımızla toplantı isteklerini sudan bahanelerle kösteklemenin başka açıklaması olmayacaktır. Almanya PKK ile yatıp FETÖ ile kalkmaktadır. Biz dün Türkiye muhaliflerine eğilmedik yine eğilmeyeceğiz. Boyun bükmedik yine bükmeyeceğiz."

TÜRKİYE KAYNARSA BERLİN YANACAKTIR

Türkiye kaynarsa Berlin yanacaktır. Türkiye kaybederse Londra kaosa yatacaktır. Almanya'da yaşayan vatandaşlarımızı 16 Nisan konusunda bilgilendirmek olması gereken faaliyettir. Bundan almanya niye rahatsız olmuştur. İfade hürriyetine gem vurmanın esas gayesi nedir? Türkiye Cumhuriyeti'nin bakan ve milletvekillerinin konuşmaları hangi yetkiyle engellenmiştir.

ALMANYA PKK'YLA YATIP FETÖ'YLE KALKMAKTADIR

Milletvekilleri ve bakanların Almanya'da vatandaşlarımızla biraraya gelmesi anlaşılan Merkel'in tahammülünü kabartmıştır. Türkiye'nin bakanları hangi demokratik hakla engellendi. Yoksa Almanya 'hayır' cephesinde yer almış da bizim mi haberimiz olmamıştır? Amanya PKK'yla yatıp FETÖ'yle kalkmaktadır.

ALMANYA'NIN YOLU YOL DEĞİLDİR

Biz dün Türkiye muhaliflerine ğilmedik, yine eğilmeyeceğiz. Karşımızda saf saf dizilip, canilerin arkasına saklanarak Türkiye'ye kin kusanlarla, fitne saçanlarla son nefesimize kadar mücadelemizi sürdürmezsek yaşamak bize haram olsun. Almanya'nın yolu yol değildir, acilen dönmelidir. Bu sözüm aynı zamanda Türkiye'ye şaşı bakan diğer ülkeler için de geçerlidir.

TÜRK DEVLETİ VE TÜRK HÜKÜMETİ YALNIZ DEĞİLDİR

İnanıyorum Türk vatandaşları ortak bir şuurla Almanya'daki siyasi dengesizliğe müdahil olacaklardır. Tüm dünya bilsin, aklında tutsun; Türk Milleti birdir, Türkiye'ye düşmanca tutum ve davranışlara karşı tek bilet, tek yürek, tek nefestir. Türk devleti, Türk hükümeti yalnız değildir. 80 milyon Türk vatandaşı yabancı ülkelerdeki iftiharımız olan kardeşlerimizle birlikte Türkiye'nin hakkını hukukunu savunacak inanç ve azimdedir. Almanya Başbakanı yanlıştan dönüş yaparak gerilimi artıracak adımlardan kaçınmalıdır.

ABD'NİN YPG/PKK'YA SİLAH VERMESİ KOVBOY AYMAZLIĞIDIR

El Bab'ta yaralanan askerlerimize geçmiş olsun diyorum. Yeni hedefin Menbiç olduğu bilinmektedir. Böylesi bir dönemde ABD'nin Menbiç'te bulunan YPG-PYD'li teröristlere ağır silah yardımında bulunması iyi niyetle değerlendiremeyecektir. ABD'nin bu davranışı tam bir kovboy aymazlığıdır.

SINIR ÖTESİNDE ARADIĞIMIZ MACERA DEĞİL MEŞRU HAKLARIMIZ

PYD'li bazı elebaşlarının ABD'nin Türkiye'ye müdahale etmesi talebi Rakka operasyonunu şimdiden şaibeli hale getirmiştir. Sınır ötesinde aradığımız macera değil, meşru haklarımızdan kaynaklanan çabalarla, sınırlarımızın teröristlerden arındırılması ve en kısa zamanda Suriye'nin istikrara kavuşturulmasıdır."

Bahçeli\'den Skandal Sonrası Sert Çıkış: Berlin İradesini Kandil\'e Teslim Etti

Son Dakika Politika Bahçeli'den Skandal Sonrası Sert Çıkış: Berlin İradesini Kandil'e Teslim Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement