CHP Milletvekillerinden Kayseri Çıkarması - Son Dakika
Politika

CHP Milletvekillerinden Kayseri Çıkarması

CHP Milletvekillerinden Kayseri Çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Türkiye Genelinde Yaptığı Çalışmanın Kayseri Ayağını Gerçekleştirmek Üzere 12 Kişilik Milletvekili Grubu Kayseri'ye Geldi. Açıklamasında Gündemdeki Konuları Değerlendiren İstanbul Milletvekili Güldül Okuducu, Cumhurbaşkanlığına Halkla Uyuşan Birinin Seçilmesi Gerektiğini Söyledi.

13.04.2007 15:15

Cumhuriyet Halk Partisinin (CHP) Türkiye genelinde yaptığı çalışmanın Kayseri ayağını gerçekleştirmek üzere 12 kişilik milletvekili grubu Kayseri'ye geldi. Açıklamasında gündemdeki konuları değerlendiren İstanbul Milletvekili Güldül Okuducu, cumhurbaşkanlığına halkla uyuşan birinin seçilmesi gerektiğini söyledi.

Heyet; İstanbul Milletvekilleri Güldal Okuducu ve İsmet Atalay, Antalya Milletvekili Atilla Emek, Aydın Milletvekili Özlem Çerçioğlu, Manisa Milletvekili Hasan Ören, Muğla Milletvekili Ali Cumhur Yaka, Muğla Milletvekili Ali Arslan, Mersin Milletvekili Şefik Zengin, Mersin Milletvekili Ali Oksal, Tekirdağ Milletvekili Enis Tütüncü, Tekirdağ Milletvekili Mehmet Nuri Saygun ile Tokat Milletvekili Feramuz Şahin'den oluştu.

CHP İl binasında milletvekilleri adına bir basın toplantısı düzenleyen İstanbul Milletvekili Güldal Okuducu, daha önce de Kayseri'de 50 milletvekili ile bir çalışma yapıldığını ve bu ziyaretin o çalışmanın devamı niteliğinde olacağını belirten Okuducu, "Burada olduğumuz süre içerisinde il ve ilçe örgütlerimizin birlikte planladıkları bir program sürdüreceğiz. Bu program çerçevesinde Kayseri'de bulunan odaları, birlikleri, kooperatifleri, yani uygun olan sivil toplum örgütlerimizi tek tek ziyaret edeceğiz. Toplumsal kesim olarak onların yaşadığı sorunları dinlemeye, CHP'den isteklerini toparlamaya çalışacağız. Türkiye çok kritik bir süreçten geçmekte. Toplumun bu süreçte bakış açılarını değerlendirme fırsatı bulacağız. İki gün sürecek Kayseri çalışmalarımız olumlu geçsin istiyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerini de değerlendiren Okuducu, "Halkla uyuşacak birinin cumhurbaşkanı olması ülkenin menfaatinedir. Diliyoruz ki Türkiye bu cumhurbaşkanlığı sürecini en sağlıklı bir şekilde atlatabilsin ve bu süreç, önümüzdeki tarihlerde onursal yaralanmalara neden olmadan, bize yakışır şekilde olsun" diye konuştu.

(SE-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Milletvekillerinden Kayseri Çıkarması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement