Bomba kulis: DEM Parti, İstanbul ve Ankara'da aday çıkarma kararı aldı - Son Dakika
Politika

Bomba kulis: DEM Parti, İstanbul ve Ankara'da aday çıkarma kararı aldı

DEM Parti MYK, yerel seçimde çıkaracakları adayları belirlemek üzere dün toplandı. Kulislere düşen bilgilere göre uzun süren tartışmalar sonucunda İstanbul ve Ankara aday çıkarma kararı alındı. Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan bugün yapacağı basın toplantısında birçok kentin adaylarının isimlerini açıklayacak. İstanbul için Başak Demirtaş'ın Ankara için de Meral Danış Beştaş'ın ismi öne çıkıyor. Öte yandan Bolu ve Antalya'da da aday çıkarma kararı alındı.

03.02.2024 19:26  Güncelleme: 20:24

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Merkez Yürütme Kurulu (MYK), aday belirleme çalışmaları için dün toplandı. Aday çıkarılacak iller ve yoplantıda belirlenen adaylar bugün Parti Sözcüsü tarafından açıklanacak. Kulislere düşen bilgilere göre uzun süren tartışmalar sonucunda İstanbul ve Ankara aday çıkarma kararı alındı. İstanbul için Başak Demirtaş'ın Ankara için de Meral Danış Beştaş'ın ismi öne çıkıyor.

Türkiye, 31 Mart'ta gerçekleştirecek yerel seçimlere kilitlenirken DEM Parti'de aday belirleme çalışmaları devam ediyor. DEM Parti'nin özellikle İstanbul'da aday çıkarıp çıkarmayacağı kritik önem taşıyor.

DEM PARTİ, ANKARA VE İSTANBUL'DA ADAY ÇIKARACAK

DEM Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Eş Genel Başkanlar Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan başkanlığında toplandı. Kulislere düşen bilgilere göre toplantıda uzun süren tartışmalar sonucunda İstanbul, Ankara ve İzmir'de aday çıkarma kararı aldı.

BUGÜN ADAYLARI AÇIKLAYACAKLAR

Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan bugün yapacağı basın toplantısında birçok kentin adaylarının isimlerini açıklayacağı belirtildi.

İSTANBUL İÇİN BAŞAK DEMİRTAŞ, ANKARA İÇİN MERAL DANIŞ BEŞTAŞ'IN İSMİ ÖNE ÇIKIYOR

İstanbul için Başak Demirtaş'ın Ankara için de Meral Danış Beştaş'ın ismi öne çıkıyor.

Bomba kulis: DEM Parti, İstanbul ve Ankara'da aday çıkarma kararı aldı
Başak Demirtaş

DEM Parti, Bolu'da da aday çıkarma kararı aldı. Karara göre DEM Parti'nin Bolu adayı Veli Saçılık olacak.

DEM Parti MYK'si Antalya'da da aday çıkarma kararı aldı. Bu konuda daha önce kentte milletvekilliği de yapan siyasetçi Kemal Bülbül'ün ismi öne çıktığı öğrenildi.

Bomba kulis: DEM Parti, İstanbul ve Ankara'da aday çıkarma kararı aldı
Meral Danış Beştaş
Bomba kulis: DEM Parti, İstanbul ve Ankara\'da aday çıkarma kararı aldı

Son Dakika Politika Bomba kulis: DEM Parti, İstanbul ve Ankara'da aday çıkarma kararı aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (11)

  • Mesut Gülmez: Ankara' da destekleriz başarılar,,, 322 219 Yanıtla
    Beşiktaş 1903: Mesut trol oyları bölmek için rol yapma 4 0
  • osman şahin: DEM parti yerinde ve doğru bir karar almış hiç kimsenin marabası olmayacağız buyuz ve buradayız diyor başarılar İstanbul da destekleriz 197 60 Yanıtla
    Mustafa POLAT: Eminim öyledir. Dem parti akpsiz kan kaybına uğradığını gördü, 2018’deki 11,78 oyu 2023’te 8,7’ye düştü. Aracı değiştirmiş olması stepne olduğu gerçeğini değiştirmez. Adı her ne olursa olsun bölge partisi hüviyetinden çıkamadı. Aday çıkarması akpye yanaşma çabası. 4 5
  • Ali Fuat Seckin: Bi İyi parti veya bi Yeniden Refah Partisi kadar tek başına seçimlere giremiyor larsa orda burda türkiye partisi yiz demesinler bu iş yürek ister. 108 42 Yanıtla
    Balalayka Trampet: O zaman mhp de tek girsin buna ne diyorsun @ali fuat bey ? 5 0
  • Balalayka Trampet: Oslo süreci tekrar yükleniyor 23 90 Yanıtla
  • Hakim ATMACA: Başkasının kuyruğunda heba olacağınıza kendi başınıza girin kaybetsenizde yine ondan şerefli olur 11 8 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Akp ye çalışma başlamış 8 6 Yanıtla
  • Beşiktaş 1903: Demekki neymiş dem chp ile birlikte değilmiş, kime çalıştıklarını anladınız galiba 8 6 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement