Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını Uğur Mumcu Parkı'nda kutladı - Son Dakika
Politika

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını Uğur Mumcu Parkı'nda kutladı

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet\'in 100. yılını Uğur Mumcu Parkı\'nda kutladı

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılını, yeni açılan '100. Yıl Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen resmi törenle kutladı. İzmir Karabağlar'da gerçekleşen törene, Kaymakam, Garnizon Komutanı, Belediye Başkanı, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Tören, çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi. Tören sonunda, Karabağlar Belediye Başkanı ve Kaymakam, yenilenen parkı gezerek vatandaşlarla sohbet etti ve fotoğraf çektirdi.

28.10.2023 16:34  Güncelleme: 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100. yılını, yeni açılan '100. Yıl Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen resmi törenle kutladı.

İzmir Karabağlar'da Cumhuriyet'in kuruluşunun 100.yılı resmi kutlamaları, '100. Yıl Uğur Mumcu Parkı'nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. Törene Karabağlar Kaymakamı Cemil Özgür Öneği, Garnizon Komutanı Personel Albay Levent Karamalak, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selviyopu, siyasi parti temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Tören, Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunumunun ardından saygı duruşu ve okunan İstiklal Marşı'yla sona erdi. Tören sonunda Kaymakam Cemil Özgür Öneği ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu siyasi parti temsilcileri ve belediye meclis üyeleri ile birlikte Karabağlar Belediyesi tarafından yenilenen "100. Yıl Uğur Mumcu Parkı"nı birlikte dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti. Günün anısına fotoğraf çektirdiler.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Karabağlar Belediyesi, Cumhuriyet'in 100. yılını Uğur Mumcu Parkı'nda kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement