Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Bolu mitingine yoğun ilgi - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Bolu mitingine yoğun ilgi

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Bolu mitingine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Orman köylüleri emeğinin karşılığını isterken, çevreciler ise ormanlarda planlı üretim talep etti.

09.05.2023 14:39  Güncelleme: 14:44

HABER: EMRE SERCAN İKE - KAMERA: DURSUN ALKAYA

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Bolu mitingine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Taşıdıkları dövizlerle orman köylüleri, "emeğinin karşılığını" isterken; çevreciler ise ormanlarda "planlı üretim" talep etti. CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan, " Köroğlu'nun torunlarıyla bir aradayız. Köroğlu'nun torunları nasıl zulme karşı isyan etmişse, kafa tutmuşsa, tavır koymuşsa görüyoruz ki Bolu halkı da zulüm iktidarına karşı dik duruyor, omurgalı duruyor. Sükunetle ve suhuletle bizimle birlikte bir yol yürüyor" dedi.

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün Bolu Demokrasi Meydanı'nda miting düzenledi.

Mitinge katılan vatandaşlar, "Ormanlarımızda planlı üretim istiyoruz", "Bizim alın terimiz mutfakta çalışırken onların teri halktan çalarken", "Orman köylüsü emeğinin karşılığını alamıyor" dövizleri taşıdı.

"BOLU HALKI DA KÖROĞLU GİBİ ZULÜM İKTİDARINA KARŞI DİK DURUYOR"

Bolu mitingi öncesi ANKA Haber Ajansı'na konuşan CHP İstanbul Milletvekili Turan Aydoğan da şunları söyledi:

"Köroğlu'nun torunlarıyla bir aradayız Köroğlu'nun torunları nasıl zulme karşı isyan etmişse, kafa tutmuşsa, tavır koymuşsa görüyoruz ki Bolu halkı da zulüm iktidarına karşı dik duruyor, omurgalı duruyor. Sükunetle ve suhuletle bizimle birlikte bir yol yürüyor. Alan harika. Az önce sohbet ettim, bazı arkadaşlara 'Ne için buradasınız?' diye sordum. 'Adalet için buradayız' dedi. 'Ben atanamadım, üniversite mezunuyum, eşitlik için buradayım. Ayrımcılığa, ötekileştirmeye karşı buradayım' dediler. Bunların tamamının şu anda Türkiye'de simgesel olarak bir taşıyıcısı ve çözüm adresi var. O da 13. Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve onunla likayatli kadrolarımız ve parlamentoya girecek parlamento grubumuz. Türkiye halkı bunu sahipleniyor, her şey çok güzel olacak."

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu\'nun Bolu mitingine yoğun ilgi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu'nun Bolu mitingine yoğun ilgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement