Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'nun ceza sonrası sarıldıkları o an: Canan cesurdur! - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'nun ceza sonrası sarıldıkları o an: Canan cesurdur!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun hapis cezasının onanması sonrası dün CHP İstanbul örgütü sıcak sahnelere tanıklık etti. İl binası önünde halka seslenen Kılıçdaroğlu, Kaftancıoğlu'na sarıldıktan sonra "Canan yüreklidir, Canan cesurdur, Canan bizimdir. Herkes duysun" diye konuştu.

13.05.2022 12:59  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün Yargıtay'ın CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu hakkındaki kararının ardından İstanbul'a giderek İl Başkanlığı önünde bir konuşma yaptı. CHP liderinin yanında Kaftancıoğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da hazır bulundu.

"HERKES DUYSUN CANAN BİZİMDİR"

Kılıçdaroğlu, "Cezalandırmaya çalıştığın Canan'ın arkasında koca bir halk var. Bunu bir an bile aklından çıkarma. Unutma Erdoğan, bugün Canan nezdinde vücut bulan halkın sesi, halkın iradesi senden büyüktür. Canan yüreklidir. Canan cesurdur, Canan bizimdir. Herkes duysun" dedi.

"MİLLETİN SESİ" MİTİNGİNİ İSTANBUL'DA YAPACAKLAR

Kılıçdaroğlu, 21 Mayıs'ta yapılması planlanan "Milletin Sesi" mitingini artık Bursa'da değil İstanbul'da yapma kararı aldıklarını da bildirdi.

KONUŞMASININ ARDINDAN KILIÇDAROĞLU'NA SARILDI

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasının ardından duygulanan Canan Kaftancıoğlu, CHP liderine sarıldı. O anlar bina önündeki kalabalık basın mensubu ve vatandaşlar tarafından kare kare görüntülendi.

Destek açıklamasından sonra Canan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu'na sarılıp ağladı
Destek açıklamasından sonra Canan Kaftancıoğlu, Kılıçdaroğlu'na sarılıp ağladı
Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu\'nun ceza sonrası sarıldıkları o an: Canan cesurdur!

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu'nun ceza sonrası sarıldıkları o an: Canan cesurdur! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Aydın Gökmen: Siz bu kafayla anca birbirinize sarılırsınız bu halk size sarılmaz sarıldığın kişi Türkiye ermenilere soy kırım yapmıştır diyen bir kişi 0 0 Yanıtla

Advertisement