MHP, 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı - Son Dakika
Politika

MHP, 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı

MHP, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için 55 ilçede daha belediye başkan adaylarını belirledi. Parti yetkili kurullarının değerlendirmesi ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayıyla belirlenen adaylar açıklandı.

18.01.2024 12:53

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), 55 ilçenin daha belediye başkan adayını belirleyerek duyurdu. Gelişme sonrası MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Sadir Durmaz açıklamada bulundu.

MHP'nin duyurulan 55 ilçe belediye başkan adayı hakkında bilgi veren Durmaz, parti yetkili kurullarının yaptığı değerlendirme ve Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin onayları sonucunda, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri'nde 5'inci etap adaylıklarının belirlendiğini bildirdi. Durmaz, bu kapsamda, 1'i büyükşehir ilçesi olmak üzere 55 ilçede daha adayların belirlendiğini söyledi.

İşte MHP'nin 55 ilçe aday listesi:

MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP 55 adayını daha açıkladı
MHP, 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı
Kaynak: DHA

Son Dakika Politika MHP, 55 ilçenin daha belediye başkan adayını açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Koray Gumran: Kaybol topac 12 20 Yanıtla
  • Emir Emir: OSMANİYE KADİRLİ ÖMER TARHAN AÇIKLANMIŞ,İKİ SEZONDUR,YOL,SU,TEMİZLİK YERLERDE SÜRÜNÜYOR.SAYIN BAHÇELİ'NİN OYU İLE SEÇİLİYORDU,ARTIK VERMEYECEĞİZ.HATIR BİRYERE KADAR.HİZMET HİÇYOK,AYIPTIR. 11 6 Yanıtla
  • Serkan Basar: peynire zeytine bile faydası olmayanlara oy verecek kadar aklımı yitirmedim hamd olsun 9 3 Yanıtla

Advertisement