MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı Aydın'da - Son Dakika
Politika

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı Aydın'da

MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı Aydın\'da

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri Cihan Paçacı, Partisinin Aydın İl Teşkilatı'nca Düzenlenen Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Katıldı.

18.05.2008 18:34

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri Cihan Paçacı, partisinin Aydın İl Teşkilatı'nca düzenlenen genişletilmiş il divan toplantısına katıldı. Toplantıda konuşan MHP Genel Sekreteri Paçacı, gündemdeki konuları değerlendirerek Avrupa Birliği'nin kandırmaca olduğunu, terör örgütü PKK'nın da PKK'yı terör örgütü olarak ilan eden dünyanın değişik ülkeleri tarafından örtülü olarak desteklendiğini söyledi.

MHP Genel Merkezi tarafından yurt çapında başlatılan "Uyan Türkiye Şimdi Birlik Zamanı" programı kapsamında Aydın İl Örgütü ile Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda bir araya gelen Cihan Pacacı, MHP'nin Ege'de kalesinin Aydın olduğunu belirterek Aydınlılara teşekkür etti. Törende son günlerde MHP'ye katılan 240 kişi adına temsili olarak 30 kişiye MHP rozeti takıldı. MHP'ye katılan isimler arasında AK Parti Didim İl Genel Meclisi Üyesi Taner Turhan ile Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Sarı da var.

ESKO toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya MHP Aydın milletvekilleri Ali Uzunırmak, Recep Taner, Ertuğrul Kumcuoğlu, MHP Muğla Milletvekili Metin Ergün, MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, Merkez İlçe Başkanı Mukadder Yılmaz, İl Kadın Kolları Başkanı Lale Budaklı, MHP'li belediye başkanları, belediye meclis ve il genel meclisi üyeleri, ilçe ve belde başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

Aydın Efeleri'nin gösterileri ile başlayan toplantıda gündem maddelerine geçilmeden önce MHP Aydın İl Geneli'nde başarılı çalışmalarda bulunanlara teşekkür belgesi verildi.

Toplantının açılışında konuşan MHP Aydın İl Başkanı Hasan Muti, 19 Mayıs Ulusal Egemenlik Haftası'nın 89. yılında Türkiye'nin içinde bulunduğu durumun 89 yıl öncesinden farksız olduğunu belirterek "Bu şartlar altında MHP'ye duyulan ihtiyaç her zamankinden daha fazladır" dedi.

Aydın'ın Türkiye'nin özel bir bölgesi olduğunu, son zamanlarda Aydın'ın ülkücülerin kalesi olduğunu söyleyen MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı, "Aydın MHP'nin Ege'deki kalesi haline gelmiştir. Üç milletvekilini Aydın'dan Ankara'ya gönderen partililerimiz yerel seçimlerde de belediyenin burcuna üç hilali takacaktır" dedi.

Cumhuriyet'in kuruluşundan bu yana ülkenin en sıkıntılı dönemini yaşadığını belirten Paçacı, dünyanın ilgisini çeken bir ülke olduğumuzu bu nedenle Türkiye üzerinde büyük senaryolar oynandığını söyledi. Paçacı çeyrek asırdır PKK'nın eylemlerine devam ettiğini, terör örgütüne bazı ülkelerin örtülü destek verdiğini belirterek "Ülkemiz tek devlet tek millet esasına göre kurulmuştur. Ama amaç milli devleti ve milli kimliğimizi parçalamaktır. PKK'nın son dönemlerde siyasallaşma sürecinin de altında bu hedefler var. Bu senaryolara karşı direnen tek örgüt MHP'dir." (İK-YK-HO-Y)

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı Aydın'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement