Nihal Olçak'tan Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili gündem olacak iddia: Hasta olmasına rağmen askere aldılar - Son Dakika
Politika

Nihal Olçak'tan Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili gündem olacak iddia: Hasta olmasına rağmen askere aldılar

Türkiye'de seçimlere sayılı günler kala, siyaset gündemini meşgul eden çarpıcı açıklamalar peş peşe geliyor. Erol Olçok'un eşi Nihal Olçok canlı yayında, eski BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile ilgili bilinmeyen bir detayı anlattı. Olçok, "Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra Furkan, sağlık sorunu olmasına rağmen askere alınmıştır" dedi.

27.03.2023 11:01  Güncelleme: 11:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Mayıs seçimleri yaklaşırken siyaset gündemi de her gün yeni bir açıklama ile değişiyor. Son olarak 15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok katıldığı canlı yayında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

"SAĞLIK SORUNU OLMASINA RAĞMEN ASKERE ALINDI"

Gelecek Partisi Yönetim Kurulu Üyesi olan Nihal Olçok, helikopter kazasında hayatını kaybeden eski Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile ilgili de ilginç bir detay paylaştı. Halk TV ekranlarında konuşan Olçok, "Furkan Bey'le ilgili çok minik bir detay vermek isterim. Babası Sayın Muhsin Yazıcıoğlu öldükten sonra Furkan, sağlık sorunu olmasına rağmen askere alınmıştır, bedelliye. Sağlık sorununu buradan deklare etmek istemem. Sonra size bilahare söylerim isterseniz, ona rağmen bedelliye alınmıştır." dedi.

Sunucunun "Kendi gitmek istemiştir ama çok" şeklindeki sözlerine ise Olçok, "Sağlık ama bu. Öyle sağlık şeyi değil yalnız, 'mış' gibi değil, gerçek" ifadelerini kullandı.

KILIÇDAROĞLU'NU ZİYARET ETMİŞTİ

Furkan Yazıcıoğlu, geçtiğimiz aylarda Kemal Kılıçdaroğlu'nu makamında ziyaret etmiş ve bu görüşme ile gündeme gelmişti. Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu da önceki gün BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun vefatının 14. yıl dönümünde oğlu Fatih Furkan Yazıcıoğlu ile birlikte çekildiği bir fotoğrafı "Allah bana ömür verdiği sürece, rahmetlinin sevgili oğlu Fatih Furkan, yanıbaşımdan ayırmayacağım diğer bir yol arkadaşımdır" notuyla paylaşmıştı. Kılıçdaroğlu'nun paylaşımıyla gündeme gelen Fatih Furkan Yazıcıoğlu'nun CHP Sivas 1. Sıra Milletvekili aday adayı olacağı iddia edilmişti.

Nihal Olçok'tan Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili tartışma yaratacak iddia: Hasta olmasına rağmen askere aldılar
Nihal Olçak\'tan Yazıcıoğlu\'nun oğluyla ilgili gündem olacak iddia: Hasta olmasına rağmen askere aldılar

Son Dakika Politika Nihal Olçak'tan Yazıcıoğlu'nun oğluyla ilgili gündem olacak iddia: Hasta olmasına rağmen askere aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • sema başal: nihal de bulmus yerini sehit esi nin dolastigi yere bak yalan yuvalari 107 70 Yanıtla
  • Uğur Yazıcı: Bakar mısın İnsanımızın düştüğü hallere!!!Sözüm hiç kimseye değil,sözm gidilen adrese!!!!Hangi halkın tv si?????? 71 39 Yanıtla
  • Yücel: ağır toplar güzel yerlerden aday adayı oluyor :) geliyor gelmekte olan 64 44 Yanıtla
  • Serkan Semiz: Sana ne.... 53 30 Yanıtla
  • Semih Yetkin: yüzü sinan ateş e benziyor zayıf hali gibi 55 12 Yanıtla
  • Abdurrahman Genzileli: Bacım sen kocanı ve oğlunu virajlarla uğraş ve onları ifşa et. 43 11 Yanıtla
  • Ali Kublay: Adam 15 temmuzda şehit olmasaydı kahrından ölürdü 7 4 Yanıtla

Advertisement