Abdüllatif Şener hangi partide, kime oy verdi? Neden istifa etti? - Son Dakika
Soğuk Haber

Abdüllatif Şener hangi partide, kime oy verdi? Neden istifa etti?

Abdüllatif Şener'in cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verdiği ve hangi partiden istifa ettiği merak ediliyor. Şener, Halk TV'de yaptığı açıklamada Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini belirtti. İlk turda Sinan Oğan'a, ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyleyen Şener'in oy kullandığı sandıktan geçersiz oy çıkmadığı ortaya çıktı. Gazeteci Barış Pehlivan, sandık tutanağına ilişkin detayları paylaştı.

16.06.2023 14:21  Güncelleme: 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Abdüllatif Şener hangi partide, neden istifa etti? Abdüllatif Şener ne dedi? merak ediliyor. Abdüllatif Şener, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde kime oy verdiğini açıkladı. Abdüllatif Şener hangi partide, kime oy verdi? Abdüllatif Şener ne dedi, neden istifa etti? sorularına yanıt aranıyor. Abdüllatif Şener hangi partide, kime oy verdi? Abdüllatif Şener ne dedi, neden istifa etti? Detaylar haberimizdedir…

ABDÜLLATİF ŞENER HANGİ PARTİDE?

Konuk olduğu Halk TV ekranlarında seçim sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Abdüllatif Şener, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na oy vermediğini belirtti. Şener açıklamasında "1. turda Sinan Oğan'a oy verdim. 2. turda ise geçersiz oy kullandım. Milletvekili değildim ve oyumu böyle kullandım. Oy sandığına giderken milletvekili değildim" ifadelerine yer verdi.

ABDÜLLATİF ŞENERKİME OY VERDİ?

Abdüllatif Şener, katıldığı canlı yayında CHP'den istifa ettiğini ve cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ilk turda Sinan Oğan'a oy verdiğini, 2. turda ise geçersiz oy kullandığını belirterek tüm dikkatleri üzerine çekti. Sosyal medyada paylaşılan sandık tutanağına göre, Şener'in oy kullandığı sandıktan geçersiz oy çıkmadı.

ABDÜLLATİF ŞENER NE DEDİ?

Gündeme bomba gibi düşen bu çıkış sonrası gazeteci Barış Pehlivan, Twitter hesabından çarpıcı bir paylaşım yaptı. Şener'in oy kullandığı sandıktan geçersiz oy çıkmadığını tutanakla paylaşan Pehlivan, "Şener oyunu ailesiyle birlikte Ümitköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde kullandı. Sandık numarası ise 4090. 4090 numaralı sandıkta görevli CHP müşahidi ile görüştüm. Kendisi Şener'in ikinci turda o sandıkta oy kullandığına tanık olduğunu belirtti. Ve ikinci turdaki o sandıktaki tutanakları inceledim. Buna göre, o sandıkta toplam 321 seçmen oy kullanmış. Sandıktan 57 oy Recep Tayyip Erdoğan'a, 264 oy ise Kemal Kılıçdaroğlu'na çıkmış. Asıl çarpıcı olan ise şu: Sandıktan hiç geçersiz oy çıkmamış" dedi.

İşte o seçim tutanağı;

Abdüllatif Şener hangi partide, kime oy verdi? Abdüllatif Şener ne dedi, neden istifa etti?


Abdüllatif Şener hangi partide, kime oy verdi? Neden istifa etti?

Son Dakika Soğuk Haber Abdüllatif Şener hangi partide, kime oy verdi? Neden istifa etti? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement