A Milli Takımımız için bu maç çok kritik! Norveç'le 'ya tamam ya devam' maçına çıkıyoruz - Son Dakika
Spor

A Milli Takımımız için bu maç çok kritik! Norveç'le 'ya tamam ya devam' maçına çıkıyoruz

Dünya Kupası Elemeleri'nde G Grubu'nda bu akşam Haaland ve Sörloth'tan yoksun Norveç ile karşılaşacağız. Olası bir yenilgi, Dünya Kupası hayallerimizin neredeyse son bulması demek. 2002'den beri katılamadığımız Dünya Kupası için büyük öneme sahiptir. Kazanmamız halinde ise liderliğe kadar yükselecek bir fikstürümüz var. Ancak olası bir puan kaybı her şeyi bitirebilir. Yeni hoca Stefan Kuntz'un, 4-3-3 dizilişiyle, ofansif bir kadro sahaya sürmesi bekleniyor.

08.10.2021 10:06  Güncelleme: 13:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu yedinci maçında A Milli Futbol Takımımız, bu akşam Norveç'i konuk edecek.

Mucize bizim işimiz! A Milli Takımımız, 'ya tamam ya da devam' maçına çıkıyor

ÜLKER STADYUMU'NDA

Yeni hocamız Stefan Kuntz'un ilk maçı Fenerbahçe'nin Ülker Stadı'nda oynanacak. Saat 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Almanya Futbol Federasyonu'ndan Felix Brych yönetecek.

AYNI PUANA SAHİPLER

G Grubu'nda Hollanda 13 puanla lider durumda bulunurken, aynı puana sahip Norveç averajla ikinci sırada. Türkiye ise 11 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Grupta aynı gün Cebelitarık- Karadağ ve Letonya-Hollanda karşılaşmaları da oynanacak.

ÇAĞLAR VE OZAN YOK

A Milli Takımımız'da Çağlar, Ozan Kabak ve Orkun Kökçü kart cezalısı. Norveç'te ise forvetler Haaland ile Sörloth sakat. Kaleci Hansen, Ajer, Svensson, Normann, Mitdsjm ve forvet Joshua King de sakatlıktan dolayı oynayamayacak isimler.

Mucize bizim işimiz! A Milli Takımımız, 'ya tamam ya da devam' maçına çıkıyor

YENERSEK IŞIK VAR

Bu karşılaşmayı kazanırsak, geriye kalan üç maç rakiplerimize nazaran daha kolay. Letonya, Cebelitarık ve Karadağ maçları kalıyor. 4'te yaparsak ikincilik garantileşecek. Hollanda-Norveç maçının sonucuna göre lider olma ihtimalimiz de var.

A Milli Takımımız için bu maç çok kritik! Norveç\'le \'ya tamam ya devam\' maçına çıkıyoruz

Son Dakika Spor A Milli Takımımız için bu maç çok kritik! Norveç'le 'ya tamam ya devam' maçına çıkıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement