Abdullah Avcı'nın Babası: 3 Futbolcu Vatan Haini - Son Dakika
Spor

Abdullah Avcı'nın Babası: 3 Futbolcu Vatan Haini

Abdullah Avcı'nın babası Muhsin Avcı, oğlunun milli takımdan ayrıldığı dönemle ilgili konuşurken üç milli futbolcunun vatan haini olduğunu söyledi.

17.12.2013 09:26  Güncelleme: 09:34

A Milli Takım Eski Teknik Direktörü Abdullah Avcı'nın babası Muhsin Avcı, Beyaz TV'de yayınlanan "Derin Futbol" programında oğlunun görevden ayrıldığı dönemle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı'nın milli takımdan ayrıldığı haberini aldıklarında çok üzüldüklerini söyleyen baba Avcı, "Oğlum şoktayız neden istifa ettin?' dedim. Bana kendisi ayrılmak istediğini söyledi. Son yenilgiden sonra strese girdi ve ayrıldı. 'Bu bizim için hayırlı olacak' dedi" ifadelerini kullandı.

TERİM VE KOCAMAN, AVCI'NIN BAŞARISINI ETKİLEDİ

O dönem Galatasaray'ın başındaki Fatih Terim ve Fenerbahçe'nin eski hocası Aykut Kocaman hakkında konuşan baba Avcı, "Fatih Terim ve Aykut Kocaman, Avcı'nın başarısını etkiledi. Lig bitti. Abdullah aldı çocukları Avrupa'ya götürdü. Portekiz'i binlerce seyirci önünde yendi. Bulgaristan'ı yendik. Sadece Finlandiya maçında kalecinin hatasından ötürü 3-2 yenildik. 5'te 5 yapıyordu" dedi.

"VATAN HAİNİ FUTBOLCULAR VAR"

Milli Takım'daki bazı oyuncuların o dönemde takımı sabote ettiklerini dile getiren Avcı, "Emre gol atıyor. Kulübede olan Hamit, Selçuk ve Nuri ayağa kalkmıyor ve alkışlamıyor. Seyirciler Alex diye bağırıyor. Abdullah bu işe başlarken benim çocuklar yüreğini sahaya koyacak, seyirci de destekleyecek' dedi. Yüreğini ortaya koyan kimse yok. Nuri'yi de bugünlere getiren Abdullah'tır. Sözde dünya çapında forvetlerimiz var. Bir tane gol çıkartamıyorlar" şeklinde konuştu.

"EMRE, ARDA VE ÖMER HARİÇ..."

Baba Avcı, "Emre, Arda ve Ömer hariç oyuncular takımı sabote etti. Selçuk'u bir maçta oynatmadı diye hepsi Abdullah Avcı'nın karşısına geçti. Emre, Arda, Ömer ara sırada Mevlüt mücadele ettiler. Diğerlerinin hepsi Abdullah'ın gitmesi için uğraştı. Bir milli futbolcuya bu oyun yakışır mı? Ama Abdullah gittikten sonra görüyorsun vaziyeti." dedi.

"GALATASARAY ÇAĞIRDI GİTMEDİ"

"Abdullah Avcı çok vefakar bir insandır" diyen Avcı, "İstikrarın da sembolüdür. Galatasaray'a çağırıldı. Abdullah maçım var İBB'de. Eğer bırakır Galatasaray'ın başına gelirsem ve İBB düşerse vicdan azabı çekerim' dedi. Görüyor musun vefayı." ifadelerini kullandı.

TERİM VE KOCAMAN'A GÖNDERME

Avcı, "Ben Galatasaray'ın başkanı olsaydım Orduspor maçından sonra gönderirdim onu. Ondan sonra akıllanmadı Mersin maçında yine gündeme geldi. TFF ceza yemiş ve 2 kez kovulmuş adamı nasıl takımın başına getiriyor? Kocaman 'Bizim oyuncularımızı oynattı yordu' dedi. Bu söylenecek laf mı? Abdullah'ın dışarıdan almış olduğu oyuncuların hangisi takıma zarar verdi? Burada koşmayan adam Romanya'da nasıl koşuyor?" dedi.

"İBRAHİM AKIN VE İSKENDER AVCI'YA İHANET ETTİ"

"Şikeye şiddetle karşıdır. Sahada olan olur. Buna ihanet edenler de 1-2 sene içeride yattılar. Takımı satan kimdi? 2 futbolcu değil mi? İbrahim Akın ve İskender Alın Abdullah'a ihanet etti, futbol oynayamadılar. Ben bunu baba olarak söylüyorum ama Beşiktaş'la oynanan final maçını izlesinler. Abdullah Avcı Galatasaraylı." dedi.

Abdullah Avcı\'nın Babası: 3 Futbolcu Vatan Haini
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Abdullah Avcı'nın Babası: 3 Futbolcu Vatan Haini - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement