Beğendiği fotoğraf yüzünden Galatasaray'dan gönderilen Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi - Son Dakika
Spor

Beğendiği fotoğraf yüzünden Galatasaray'dan gönderilen Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi

Galatasaray altyapısında yetişen ve beğendiği paylaşım sonrası apar topar takımdan ayrılan Bartuğ Elmaz, Marsilya'ya transfer olmuştu. Fenerbahçe, 20 yaşındaki genç yıldızı kadrosuna katıyor. İstanbul'a gelen Elmaz'ın sağlık kontrolünün ardından resmi imzayı atması bekleniyor.

19.07.2023 09:50  Güncelleme: 09:56

Altyapısında yetiştiği Galatasaray'dan, Fatih Terim ve Burak Elmas'ın dijital ortamda yaşlandırılmış bir fotoğrafını beğenmesinin ardından ayrılan Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe forması giymeye hazırlanıyor. Genç yıldız, sağlık kontrolünden geçmek ve resmi imzayı atmak için İstanbul'a geldi.

İMZA İÇİN SAATLERİ SAYIYOR

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Fenerbahçe'nin her konuda anlaşmaya vardığı Bartuğ Elmaz, sağlık kontrolü için İstanbul'a geldi. 20 yaşındaki futbolcu daha sonra sarı-lacivertlilere resmen imza atacak.

BEĞENDİĞİ PAYLAŞIM OLAY OLMUŞTU

Bartuğ Elmaz, Galatasaray'da forma giydiği dönemde 2-0 kaybedilen Adana Demirspor maçı sonrası sosyal medyada bir taraftarın, yaşlandırılmış Fatih Terim ile Burak Elmas'ın görüntüsünün yer aldığı, "Takım gençleşti biz yaşlandık. Madem gençleşecektik, çıktı elimizdeki bir genç hepimize ders verdi" paylaşımı beğenmişti. Elmaz daha sonra sezon sonu takımdan ayrılarak Marsilya'nın yolunu tutmuştu.

Bu kareyi beğenmesi sonrası Galatasaray kapıyı göstermişti! Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe için İstanbul'da
Bartuğ Elmaz'ın o dönem beğendiği paylaşım
Bu kareyi beğenmesi sonrası Galatasaray kapıyı göstermişti! Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe için İstanbul'da
Beğendiği fotoğraf yüzünden Galatasaray\'dan gönderilen Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe için İstanbul\'a geldi

Son Dakika Spor Beğendiği fotoğraf yüzünden Galatasaray'dan gönderilen Bartuğ Elmaz, Fenerbahçe için İstanbul'a geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Özgür Arıca: Herşey aynen devam bir sadece rakibi kızdırma inat amaçlı tribüne transferler yapıyor diğeri kadroyu güçlendiren sonra sene sonu aynı şarkı aşkın olayım ağlama .... 21 17 Yanıtla

Advertisement