Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası Sona Erdi

Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası Sona Erdi

Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen ve 3 gün süren, 44 ilden 340 sporcunun katılımıyla başlayan Büyükler Türkiye Şampiyonası tamamlandı.

03.11.2013 19:30

Mersin'in Mut ilçesinde düzenlenen ve 3 gün süren, 44 ilden 340 sporcunun katılımıyla başlayan Büyükler Türkiye Şampiyonası tamamlandı. Son gününde erkeklerde 100 ve +100 kg. bayanlarda ise 78 ve +78 kg. karşılaşmaları yapıldı.

Şampiyonanın son günü erkeklerde 100 kg. Kocaeli bölgesinden Erdal Bağaç, +100 kg. da ise İstanbul bölgesinden Feyyaz Yazıcı Şampiyon oldu. Bayanlarda ise, 70 kg. da Trabzon bölgesinden Ezgi Yılmaz, +78 kg. da ise İstanbul bölgesinden Belkıs Zehra Kaya şampiyon oldu.

Judo Federasyonu Teknik Kurulunun aldığı karar ile Büyükler Türkiye Şampiyonasında Kupa uygulaması yapıldı. Bu amaçla erkek ve bayanlarda kazanılan madalyalara göre puanlama yapılarak, en çok puanı alan sporcuların kulüplerine kupa verilmesi kararlaştırıldı.

Buna göre, erkeklerde, 1. Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıt Spor Kulübü, 2. İzmir Büyükşehir Belediyesi, 3. ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi oldu.

Bayanlarda ise 1. Galatasaray, 2. Trabzonspor, 3. ise İstanbul Büyükşehir Belediyesi oldu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Büyükler Türkiye Judo Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement