Çin maçındaki galibiyet sonrası konuşan Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, tüm Türkiye'nin beğenisini topladı - Son Dakika
Spor

Çin maçındaki galibiyet sonrası konuşan Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, tüm Türkiye'nin beğenisini topladı

Dün Tokyo Olimpiyatları'nda son şampiyon Çin'i 3-0 yenerek uluslararası spor kamuoyunu da şaşırtan Filelin Sultanları'nda kaptan Eda Erdem'in yaptığı açıklamalar olay oldu. Eda'nın sade üslubu, kendinden emin duruşu ve genç sporcular hakkında kullandığı ifadeler büyük beğeni topladı. Eda, bir anda Türkiye'nin sevgilisi haline geldi.

26.07.2021 13:04  Güncelleme: 13:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem Dündar, dün 3-0'lık galibiyetinden sonra yaptığı açıklamalarla Türkiye'de adeta kahraman ilan edildi.

"ARKAMIZDA TÜRKİYE VAR"

Eda'nın, "Bu maç bize ilerleyen günlerde inanılmaz bir artı olacak. Tüm takım arkadaşlarımı ve staff'ı kutluyorum. Çok yoğun bir emek var. Arkamızda Türkiye gibi koca bir ülke var, bizleri seven insanlar var. Bunlar bizi her zaman motive eden şeyler. Takımı mental durumu gayet iyi.

Olimpiyata Çin gibi büyük bir takıma karşı galibiyetle başlıyorsunuz. Ama buradan çıktıktan sonra ayaklarımız yere basacak. Gençlerimize artık elit sporcular olduklarını söyledim. Bu galibiyeti sahadan çıktığımız an tamamen unutacak gençlerimiz" sözleri büyük takdir gördü.

"TÜRKİYE'NİN SEMBOLÜ"

Eda hakkında sosyal medyada, "Türkiye'nin gerçek sembolü", "Örnek sporcu, örnek kaptan" gibi yüceltici ifadeler kullanıldı.

Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, Çin maçında yaptığı açıklamalarla tüm Türkiye'nin sevgilisi oldu
Ünlü spiker Erman Yaşar'ın paylaşımı
Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, Çin maçında yaptığı açıklamalarla tüm Türkiye'nin sevgilisi oldu
Çin maçındaki galibiyet sonrası konuşan Kadın Voleybol Takımı\'nın kaptanı Eda Erdem, tüm Türkiye\'nin beğenisini topladı

Son Dakika Spor Çin maçındaki galibiyet sonrası konuşan Kadın Voleybol Takımı'nın kaptanı Eda Erdem, tüm Türkiye'nin beğenisini topladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement