Milli Eskrimci Nisanur Erbil, Genç Kadınlar Kılıç Kategorisi Birincisi Seçildi - Son Dakika
Spor

Milli Eskrimci Nisanur Erbil, Genç Kadınlar Kılıç Kategorisi Birincisi Seçildi

Milli Eskrimci Nisanur Erbil, Genç Kadınlar Kılıç Kategorisi Birincisi Seçildi

2022-2023 sezonunu başarıyla tamamlayan milli sporcu Nisanur Erbil, Uluslararası Eskrim Federasyonu (FIE) Genel Kurulunda genç kadınlar kılıç kategorisi klasman birinciliği dolayısıyla ödüle layık görüldü. Estonya ve Bulgaristan'da kazandığı madalyalarla genç yaş kategorisinde birinci olan Erbil, Türkiye'yi başarıyla temsil etti.

25.11.2023 22:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskrimde 2022-2023 sezonunu başarıyla tamamlayan milli sporcu Nisanur Erbil, Uluslararası Eskrim Federasyonu (FIE) Genel Kurulunda genç kadınlar kılıç kategorisi klasman birinciliği dolayısıyla ödüle layık görüldü.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre Mısır'ın Şarm El-Şeyh kentinde düzenlenen ve Türkiye Eskrim Federasyonu Prof. Dr. Murat Atalı ile Asbaşkanı Müminhan Bilgin'in de katıldığı FIE Genel Kurulu'nda, 20 yaşındaki Nisanur Erbil ödülünü aldı.

Estonya'da düzenlenen Gençler ve Yıldızlar Eskrim Avrupa Şampiyonası'nda gümüş madalya kazandıktan sonra Bulgaristan'da gerçekleştirilen Gençler ve Yıldızlar Eskrim Dünya Şampiyonası'nı da bronz madalyayla kapatan Nisanur Erbil, sezon boyunca katıldığı diğer uluslararası organizasyonlarda elde ettiği başarılarla genç yaş kategorisini klasman birincisi olarak tamamladı.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Milli Eskrimci Nisanur Erbil, Genç Kadınlar Kılıç Kategorisi Birincisi Seçildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement