Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye gelmesi için Eran Zahavi ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı ortaya çıktı - Son Dakika
Spor

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye gelmesi için Eran Zahavi ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı ortaya çıktı

Fenerbahçe'nin kadrosuna katmaya çok yaklaştığı Eran Zahavi, kulübü Guangzhou'ya veda etti. Emre Belözoğlu oyuncunun menajeri ile bir görüşme gerçekleştirirken, transferin tamamlanması için Roberto Carlos'un da devrede olduğu öğrenildi.

29.08.2020 15:59  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe'de Enner Valencia transferinin ardından hücum hattına bir transfer için de ciddi girişimler devam ediyor. Hedefteki isim ise İsrailli golcü Eran Zahavi.

2016'dan bu yana Çin'de Guangzhou R&F forması giyen 33 yaşındaki futbolcu, Aralık ayının sonunda bitecek sözleşmesini erken feshetmek üzere kulübüyle anlaşmaya vardı. Çin'den ayrılmak isteyen tecrübeli oyuncunun menajeri ile de Fenerbahçe temasa geçti.

EMRE BELÖZOĞLU DEVREYE GİRDİ, 2 YILLIK TEKLİF YAPILDI

Sportif direktör Emre Belözoğlu'nun menajeriyle görüşmeler yaptığı Zahavi için sarı-lacivertliler uzun süre pazarlıklar yaptı.

İsrailli oyuncuya son olarak içinde şampiyonluk bonusunun da olduğu bir teklif yapan Fenerbahçe'nin, gelecek son kararı beklediği kaydedildi. Sarı-lacivertlilerin teklifinin 2 yıllık olduğu da ifade edildi.

CARLOS İLE FOTOĞRAF DA ORTAYA ÇIKTI

Bu sırada Eran Zahavi de, Fenerbahçe ile ilgili birçok oyuncudan bilgi aldı. Bu isimlerin başında Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Roberto Carlos da yer alıyor.

Brezilyalı efsanenin övgüyle bahsettiği Fenerbahçe ile ilgili çok pozitif görüşleri oluşan Zahavi'nin, menajerlik şirketinin eski oyuncularından Revivo ile birlikte Balili ile de telefonlaştığı bildirildi. Öte yandan Roberto Carlos ile Zahavi'nin FaceTime'da yaptığı görüşmenin fotoğrafı da sosyal medyaya düştü.

Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye gelmesi için Eran Zahavi ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı ortaya çıktı

ÇİN'DE YILDIZLAŞTI

Forvette ve forvet arkasında oynayabilen ve hem gol atan, hem de attıran bir görüntüde olan Eran Zahavi, Çin'de geçirdiği 4 senede 117 maça çıktı ve 103 gol, 31 asistlik performans sergiledi.

İTALYA ÇOK İYİ GEÇMEDİ

2011'de 24 yaşındayken bir Avrupa deneyimi yaşayan Zahavi, Palermo ile Serie A'da 1,5 senelik macerasında 26 maça çıkarken, 2 gol ve 3 asistle oynadı. İsrail Milli Takımı'nın da vazgeçilmezlerinden olan yıldız oyuncu, 52 kez milli oldu ve 19 kez ağları sarstı.

Roberto Carlos\'un Fenerbahçe\'ye gelmesi için Eran Zahavi ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı ortaya çıktı

Son Dakika Spor Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye gelmesi için Eran Zahavi ile yaptığı görüşmenin fotoğrafı ortaya çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Dersimli: İsrailli gelmesin 8 20 Yanıtla Diego: Yaw he he 3 2
  • Arap: Hain revivo dan sonra iyi olabilir 6 6 Yanıtla
  • Ert: Roberta carlosun eran zahavi ile fenere gelmesi hakkında yaptığı görüşmenin fotoğrafını çeken fotoğraf makinasının zoom camlarını yapan fabrikanın italya nın torino şehrinde olduğu öğrenildi.HABERE BAK. 0 6 Yanıtla
  • Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday
    18:49 Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday

    Eski kulüp yöneticisi Sevil Becan, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Becan, Fenerbahçe'nin değerlerinin her zaman birlik ve beraberliği ön planda tuttuğunu vurgulayarak, kamplaşma ve karşıtlıkların sona ermesi gerektiğini belirtti. Ayrıca, Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulunun reforma ihtiyaç duyduğunu ve daha farklı bir yönetim anlayışına ihtiyaç olduğunu ifade etti.

  • Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı
    18:29 Adana'da 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı

    Adana'da düzenlenen 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı kapsamında, ziyaretçiler el işi ürünlerin yer aldığı stantları gezdi, spor etkinliklerine katıldı ve yöresel yemeklerin tadını çıkardı. Karnaval, 21 Nisan'a kadar devam edecek.

  • Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi
    18:18 Adana'da Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi

    Adana'nın Çukurova ilçesinde, Gençlik ve Spor Bakanlığınca farklı illerde yapılan açık saha tesislerinin toplu açılışı gerçekleştirildi. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Alman Kalkınma Bankasınca, Avrupa Birliği'nin (AB) desteğiyle yürütülen 'Korunmasız Gençlerin Daha İyi ve Kapsayıcı Spor ve Gençlik Altyapısı ile Güçlendirilmesi' projesi kapsamında 100. Yıl Mahallesi'nde yapılan tenis kortunda toplu açılış töreni düzenlendi.

  • EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    18:09 EMS Yapı Sivasspor, Fenerbahçe maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    EMS Yapı Sivasspor, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Bülent Uygun yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Sakatlığı bulunan Azizbek Turgunboev ise takımdan ayrı çalışmalarına devam etti. Sivasspor, yarın yapacağı antrenmanla maçın hazırlıklarına devam edecek.

  • Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi
    18:09 Mihalıççık Belediyespor ve Güneysu Spor Kulübü Hentbol Erkekler Süper Lig'e yükseldi

    Başkent Ankara'da gerçekleştirilen Hentbol Erkekler 1. Ligi Dörtlü Finali'ni şampiyon bitiren Mihalıççık Belediyespor ile ikinci sırada tamamlayan Güneysu Spor Kulübü, önümüzdeki sezon Hentbol Erkekler Süper Lig'inde mücadele edecek. Maçlar sonrasında düzenlenen törende şampiyon olan Mihalıççık Belediyesi ile ligi ikinci sırada bitirerek Süper Lig'e yükselen Güneysu Spor Kulübüne kupa ve madalyalarını, Türkiye Hentbol Federasyonu (THF) Asbaşkanı Ediz Erkovan ile THF Genel Sekreteri Gökmen Teyran takdim etti.


Advertisement