Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama - Son Dakika
Spor

Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

Beşiktaş Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, teknik direktör arayışlarını sürdüren siyah-beyazlılarla adı sıkça anılan Sergen Yalçın hakkında açıklamalarda bulundu. Aybaba, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz" dedi.

16.04.2024 12:43  Güncelleme: 13:00

Alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Futbol Takımı Genel Koordinatörü Samet Aybaba, basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Aybaba, teknik direktörlük koltuğu için ismi sıkça gündeme gelen Sergen Yalçın ile bir görüşme gerçekleştirilmediğini söyledi.

"6. KEZ TEKNİK DİREKTÖR DEĞİŞTİRDİNİZ, HELAL OLSUN"

Siyah-beyazlı futbolcularla konuştuğunu belirten Samet Aybaba, "Dün oyuncuları tebrik ettim. 'Altıncı kez teknik direktör değiştirdiniz. Helal olsun' dedim" ifadelerini kullandı. Aybaba, gündemlerinde şu an için kadro dışı olmadığını da sözlerine ekledi.

Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarına yanıt

"ELİMİZDE KÖTÜ, ÇÜRÜMÜŞ BİR TAKIM VAR"

'Geniş bir transfer listesinden bahsettiniz, bu geniş liste yapılanma gereği genç oyuncu ağırlıklı mı yoksa tanıdık yüzler de görecek miyiz?' sorusunu yanıtlayan Beşiktaşlı yönetici, 'Genç de var, tecrübeli de var, yaşça olgunluğa daha yakın oyuncular da var. İşimiz çok zor, elimizde kötü, çürümüş bir takım var. Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadrosunu görüyorsunuz, aradaki farkı kapatmak hiç kolay değil. Bu öyle 3-5 günde olacak bir iş de değil. Elimizden geleni yapıyoruz, listemiz de buna göre şekilleniyor' şeklinde konuştu.

"SERGEN YALÇIN İLE GÖRÜŞME OLMADI"

Samet Aybaba, ismi sıkça Beşiktaş ile anılan teknik direktör Sergen Yalçın hakkında da konuşarak, "Sergen Yalçın ile şu an için bir görüşme olmadı. Sergen, şu anda takım çalıştırıyor. Bu durum, etik olarak da doğru olmaz' açıklamasını yaptı.

Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarına yanıt

'BAZI HOCALARLA GÖRÜŞTÜK'

Öte yandan siyah-beyazlıların Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar da bazı hocalarla görüşme yapıldığını açıklayarak, 'Sezon ortası bazı hocalarla görüştük ama kadroyu görüp gelmek istemeyenler oldu' dedi.

Samet Aybaba\'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama

Son Dakika Spor Samet Aybaba'dan Sergen Yalçın iddialarıyla ilgili açıklama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • yaşar koldemir: Samet Aybaba ile Feyyaz Uçar bu takımda olduktan sonra istersen jurdan clioopu getir nafile... 25 7 Yanıtla
  • Barış: Fenerin arka bahçesi olduğunuz sürece yüzünüz gülmez. 3. Büyük vs değilsiniz. 9 17 Yanıtla
    Cemil Yosun: 2-4 1 0
  • erkant B: Önce semin gitmen lazım menemenci Beşiktaş seni hiç sevmedi sen bilerek yapıyorsun futbolcular oynamıyor intikam alıyorsun 17 3 Yanıtla
  • Murat Yılmaz: Samet Aybaba kim ya. Eski günlerin hatırına yeni görev. Oynadı, parasını aldı. Bırakın artık şu adamları 14 1 Yanıtla
  • Davut Çağlar: çürümüş takım dedikten sonra bunu duyan oyuncular oynarmı 11 0 Yanıtla
  • ferhat eser: nediyor bu ya 8 0 Yanıtla
    Galatasaray Spor kulübü: Senin üst versiyonun bi yalak 2 4
  • Bilişim Hurda: Guardiola da gelse bu sezona fayda etmez. transferler baştan yanlış yapıldı 8 0 Yanıtla
  • Dejkar: Nazlı beyinsiz cahiller futboldan anlamayan mallar Samet hoca ve feyyaz Uçar’ın bu takımdan olmasından şikayet ediyor ben de size bir şey söyleyeyim feyyaz uçar ve Samet hocanın olduğu için bu kadar genç çıkartıyoruz Türkiye’nin bütün her yerinden genç çocukları topluyor ben bizim takım kadar kendi takımını kötüleyen bir daha görmedim görmedim ya yazık sizlere vallahi 3 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement