Yabancı spor kulüplerinden başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları - Son Dakika
Spor

Yabancı spor kulüplerinden başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları

Yabancı spor kulüplerinden başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu, Akdeniz bölgesinde birçok ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası yabancı spor kulüpleri başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları paylaştı.

06.02.2023 14:14  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Doğu, Güneydoğu, İç Anadolu, Akdeniz bölgesinde birçok ili etkileyen ve Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen 7.7 büyüklüğündeki deprem sonrası yabancı spor kulüpleri başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları paylaştı.

Başta UEFA olmak üzere spor organizasyonlarının ve kulüplerinin paylaştığı geçmiş olsun mesajları şu şekilde;

UEFA"UEFA ve Avrupa futbol camiasının düşünceleri, bu sabah meydana gelen yıkıcı depremden etkilenen Türkiye ve Suriye halkı ile birlikte."TURKISH AIRLINES EUROLEAGUE"Düşüncelerimiz, Türkiye'de meydana gelen son depremden etkilenen herkesle birlikte."LALIGA"LaLiga olarak; Türkiye'de yaşanan deprem felaketinde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralananlara acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz, Türkiye ile birlikte."REAL MADRİD"Real Madrid kulüp başkanı ve yönetim kurulu, Türkiye ve Suriye'yi vuran deprem için en derin üzüntülerini ve dayanışmalarını paylaşıyor. Kulübümüz, hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyor. Onlara tüm gücümüzü ve içtenliğimizi gönderiyoruz."BARCELONA"FC Barcelona olarak Türkiye'deki deprem felaketinde yakınlarını kaybedenlere başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Kalbimiz Türkiye ile birlikte"VILLARREAL "Villarreal CF, Türkiye'nin güneydoğusunu ve Suriye'nin kuzeyini vuran korkunç depremden etkilenenlere dayanışmasını göstermek istiyor."CELTA VIGO"Celta, Türkiye'nin güneydoğusunu ve Suriye'nin kuzeyini vuran depremde vefat edenlere ve etkilenenlere dayanışmasını göstermek istiyor."VALENCIA"Kalbimiz, Türkiye ve Suriye'de meydana gelen yıkıcı depremde hayatını kaybedenlerle birlikte. Depremden etkilenen ailelere başsağlığı dileriz."CADIZ CF"Cádiz CF olarak Türkiye ve Suriye'yi etkileyen korkunç depremin kurbanlarına taziyelerimizi sunmak istiyoruz. Sizinleyiz."OSASUNA"Osasuna, sabah meydana gelen korkunç deprem için tüm desteğini Türkiye ve Suriye halklarına göndermek istiyor. Kalbimiz vefat edenler ve yakınlarıyla birlikte."LOSC LILLE"Bu Pazartesi günü, bölgeyi vuran şiddetli depremin ardından düşüncelerimiz, LOSC destekçilerinden oluşan geniş bir topluluğun yaşadığı Türkiye ve Suriye'ye gidiyor. Size güç ve cesaret diliyoruz"HULL CITY" Hull City'deki herkesin aklı, Türkiye'deki depremden etkilenenlerle birlikte."NEFTCI BAKÜ"Türkiye'nin birçok şehrinde meydana gelen depremde hayatını kaybedenlerin ve yaralananların derin üzüntüsünü yaşıyoruz. 'Neftçi' ailesi adına hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, ailelerine başsağlığı, yaralılara şifalar diliyoruz."KARABAĞ FK"Kardeş Türkiye'deki depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifalar diliyoruz. Başın sağ olsun Türkiye!"PANATHINAIKOS

"Türkiye ve Suriye'deki deprem haberleriyle yıkıldık. Vefat edenlerin ailelerine en derin başsağlığı diliyoruz. Düşüncelerimiz ve dualarımız sizinle"


Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Yabancı spor kulüplerinden başsağlığı ve geçmiş olsun mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement