İstanbul'un yüksek kesimlerine kar yağdı - Son Dakika
Yaşam

İstanbul'un yüksek kesimlerine kar yağdı

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'un yüksek kesimlerine kar yağdı. Silivri ilçesinde akşam saatlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte sokaklar ve araçların üzeri beyaz örtüyle kaplandı.

28.01.2024 19:42  Güncelleme: 07:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Meteoroloji'den gelen peş peşe uyarılardan sonra İstanbul'un yüksek kesimlerine kar yağdı.

SİLİVRİ'DE KAR ETKİLİ OLDU

Meteorolojinin uyarılarının ardından İstanbul'un yüksek kesiminde kar yağışı etkili oldu. Silivri ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde akşam saatlerinde başlayan kar yağışı ile sokaklar ve araçların üzeri beyaz örtüyle kaplandı.

İstanbul'un Silivri ilçesinde kar yağışı etkili oldu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), kentte hafta sonu görülecek yağışların pazar akşamından itibaren kar şeklinde etkili olmasının beklendiği, pazartesi öğlen saatlerine kadar yerel kuvvetli kar yağışı geçişlerinin yaşanabileceği uyarısında bulunmuştu.

İstanbul'un Silivri ilçesinde kar yağışı etkili oldu

PAZARTESİ ÖĞLE SAATLERİNE KADAR GEÇİŞLER YAŞANACAK

Pazar günü karla karışık yağmur, akşam saatlerinden itibaren kar şeklinde etkili olmasının beklendiği kaydedilen açıklamada, pazartesi öğle saatlerine kadar ise yerel kuvvetli kar yağışı geçişlerinin yaşanabileceği uyarısında bulunuldu.

31 OCAK'A KADAR MEVSİM NORMALLERİNİN ALTINDA SEYREDECEK

Açıklamada, İstanbul'da hava sıcaklıklarının 31 Ocak'a kadar mevsim normallerinin 2 ila 5 derece altında seyretmesinin beklendiği bildirildi.

İstanbul\'un yüksek kesimlerine kar yağdı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam İstanbul'un yüksek kesimlerine kar yağdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement