Ankara’da Turizm Günlerinde Sakarya Rüzgarı - Son Dakika
Yerel

Ankara’da Turizm Günlerinde Sakarya Rüzgarı

Ankara’da Turizm Günlerinde Sakarya Rüzgarı

Sakarya Valiliği İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü İle Tuna Tan Tesisleri Ve Sapanca Güral Otel; "Ankara Turizm Ve Tatil Günleri Fuarı'na Katılarak, Stand Açtı.

21.04.2011 23:04  Güncelleme: 23:05

Sakarya Valiliği İl Kültür Ve Turizm Müdürlüğü İle Tuna Tan Tesisleri Ve Sapanca Güral Otel; Bu Yıl 20-24 Nisan 2011 Tarihleri Arasında Altınpark Expo Center'de Gerçekleşen 2'incisi Gerçekleştirilen "Ankara Turizm Ve Tatil Günleri Fuarı'na Katılarak, Stand Açtı.

82 Katılımcı Arasından

Ankara Altınpark Expo Center'de -24 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleşen 2'inci "Ankara Turizm ve Tatil Günleri Fuarı'na Tuna Tan Tesisleri ve Sapanca Güral Otel ile birlikte katılan Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü standları; Ankara'ya damgasını vurdu.

Sakarya, Ankara, Kayseri, Aksaray, Sinop, Kars, Şanlıurfa ve Van İlleriyle birlikte, Niksar, Keçiören, Elmadağ, Gölbaşı, Gerede, Alanya, Fethiye, Belek, Balçova gibi İlçeler ve sektörün önde gelen temsilcilerinden oluşan 82 katılımcının yer aldığı fuarın açılışını; Kültür ve Turizm Bakanlığı Tanıtma Genel Müdür Vekili İbrahim Yazar, Ankara Vali Yardımcısı Yıldırım Uçar ve Taiwan Büyükelçisi James Chen gerçekleştirdi. Fuarda İlimizi temsilen ise Sakarya Valiliği İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Tuna Tan Tesisleri ve Sapanca Güral Otel temsil ediyor.

Sakarya Günleri

Açılışta bizzat hazır bulunan İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz; Sakarya'nın tanıtımı için her fırsatın değerlendirilmesi gerektiğini vurguladı. Yorulmaz bundan sonra Eylül 2011'de yine Ankara'da yapılacak olan Sakarya günlerine hazırlıkların devam ettiğini belirterek şehrimizi ulusal ve uluslar arası fuarlarda hakkıyla tanıtmak istediklerini vurguladı.

Sakarya'nın tanıtımı adına yaptığı ikramlarla Tunatan göz doldurarak, burada ilk defa ürettiği kabak kemane, kabak cezeryesi gibi ürünlerini tanıttı. Fuarı gezenlerin hemen hepsi Tuna Tan'ın ikramlarından tatma fırsatını yakaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Ankara’da Turizm Günlerinde Sakarya Rüzgarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement