Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.ANTALYASPOR kalecisi Sammy Ndjock, Trabzonspor maçında yenilen golün kendi hatalarından kaynaklandığını belirterek, "Takım olarak iyi mücadele ettik.ve iyi top oynadık" dedi.

28.02.2013 12:14

Foto: İdman fotoları, Özdilek fotosu

===

İyi oynadık, sonu gelmedi

ANTALYASPOR kalecisi Sammy Ndjock, Trabzonspor maçında yenilen golün kendi hatalarından kaynaklandığını belirterek, "Takım olarak iyi mücadele ettik. ve iyi top oynadık" dedi. Tita ise galibiyet için sahaya çıktıklarını belirterek, "İyi başladık, pozisyon da bulduk, ancak sonunu getiremedik. Ancak istediğimiz skoru Trabzon'a elimizle verdik. Trabzon büyük bir kulüp. Bir hata yaptın mı değerlendiriyorlar. Kupa bitti. Bizim için önemli olan lig" diye konuştu.

Foto: Kaleci Sammy ve Tita fotoları

===

Antalyaspor'un Trabzon macerası: 1 saatlik yol 10 saat sürdü

Yorgun düştük

MEDİCAL Park Antalyasporlu teknik heyet, futbolcu ve yöneticiler, maceralı Trabzon yolculuğunun ardından yorgun düştü. Salı günü öğleden sonra Trabzon'a hareket eden, ancak yoğun sis yüzünden Samsun Çarşamba Havalimanı'na inen Antalyaspor kafilesi, karayoluyla Trabzon'a gece yarısı ulaşabildi. Ertesi gün maç oynayan futbolcular ile teknik heyet ve yöneticiler, aynı günün gecesi Antalya'ya dönüş yaptı. Kafilede bulunan Başkan Hasan Akıncıoğlu ile yöneticilerden Erol Taşkoparan, Tahsin Aksoy ve Salih Peker, yorucu bir yolculuk geçirdiklerini ifade etti. Peker, "Kazanabileceğimiz bir maçı kaybettik. Pozisyon bulduk, direğe takıldık. Ama Trabzon nadir yakaladığı pozisyondan golü buldu" diye konuştu.

Fotosuz

===

Paşa'nın 'en'leri

MURATPAŞA Belediyesi, 2012 yılında tüm branşlarda başarılı olan sporcularını ödüllendirdi. Muratpaşa Belediyesi, Yaz-Kış Spor Okulları ile kulüp branşlarında başarılı olan sporcuları ödüllendirirken, diğer sporculara katılım belgeleri ve sertifika verildi. Törene Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'in yanı sıra, meclis üyeleri, teknik kadro, sporcu ve aileleri katıldı.

Törende kısa bir konuşma yapan Başkan Evcilmen, "En olmak kolay değil, zor bir şey. Büyük mücadele ve gayret gerekiyor. İşinizi çok iyi yapmanız gerekiyor. Bu nedenle enlerin sayılarının artmasını istiyoruz. Başarılarınızın devamlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Antrenör ve arkadaşlarının oylarıyla belirlenen 2012'nin en iyi sporcuları şunlar: Tekvando: Büşra Sert, Sinan Baran Karasu. Basketbol: Ulucan Alaoğlu, Erkin Küçükçolak. Hentbol: Marina Tankaskaya, Nur Ceren Akgün. Cimnastik: Asya Nur Taş, Ekin Güler. Futbol: Eyüp Bilgin, Oğuzhan Karacan. Tenis: İrem Şahna, Deniz Ekinci.

Foto: Toplu foto

===

Alanya'da 'Bayram' hazırlığı

Turuncu yeşilliler, pazar günü İstanbul'da oynayacakları Bayrampaşa maçına 3 puan parolası ile gidecek

ALANYASPOR'da yönetimden teknik heyete, sporcusundan taraftarına kadar herkes, pazar günü İstanbul'da oynanacak Bayrampaşa maçına odaklandı. Bu maçın son taktik çalışmasını Zimbitlik Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde bugün yapacak olan Alanyaspor, yarın Gazipaşa Havalimanı'ndan İstanbul'a gidecek. Tam kadro çalışmanın avantajını en iyi şekilde kullanacaklarını ifade eden Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy, Bayrampaşa maçının önemine dikkat çekti.

Durusoy, "Kırklarelispor karşısında kaybettiğimiz 3 puanı Bayrampaşa deplasmanından alacağımız puanlarla telafi etmeyi amaçlıyoruz. Bu yüzden önümüzdeki bu maç büyük önem arz ediyor. Bu maç çok önemli, bu yüzden kesin 3 puan hedefiyle sahaya çıkmak istiyoruz" dedi. Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise geçen hafta takımı Ankara'da ağırlayan turizmci Seyit Ali Gür'e teşekkür etti. Çavuşoğlu, "Kafilemize yakın ilgi gösteren Gür ailesine ve Seyit Ali Gür'e teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

Foto: Başkan Çavuşoğlu, Durusoy ve idman fotoları

===

Dostluk maçının galibi Serik

AMERİKA 2. Lig takımlarından OC Crew, 10 günlük ikinci yarı kamp çalışmaları için geldiği Serik İlçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki kampın son gününde, Antalya Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor'la karşılaştı. Hazırlık maçını Serik Belediyespor, 2-1 kazandı.

Serik İsmail Ogan Futbol Sahası'nda oynan maç dostça geçti. Serik Belediyespor Antrenörü Mustafa Koçak, maçın anısı olarak OC Crew teknik direktörü Bob Rake'e takımlarının logolu bayrağını hediye etti. Bob Rake ise kendi takımlarının bir formasını Koçak'a hediye etti.

Bob Rake, Türkiye'ye ilk kez geldiklerini ve çok iyi bir ortamda kamp yaptıklarını belirtti. Rake, "Kampın son gününde Serik Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadık. Bizim açımızdan iyi bir maç oldu. Seneye yine Türkiye'ye gelmeyi düşünüyoruz" dedi.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Maçtan foto

===

Gençlik Merkezi'nin yeri hazır

AFYONKARAHİSAR'ı geçen aylarda ziyaret eden Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın Gençlik Merkezi ile ilgili "Siz yerini bulun, biz yapalım" demesinden sonra alan aramaya başlayan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile belediye, aranan yeri buldu. Belediye Başkanı Burhanettin Burhanettin Çoban, Gençlik Merkezi'nin Uydukent'te Hattat Karahisari Kültür ve Sanat Merkezi yanındaki alana yapılacağını belirtti. Bu konuda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün tereddüdü olduğunu ifade eden Çoban, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü daha yakın bir yer istiyordu. Ancak biz burayı uygun gördük. Buraya büyük ve güzel bir Gençlik Merkezi yapılacak" dedi.

Fotosuz

===

Zirve yarışı

AFYONKARAHİSAR Süper Amatör Küme'de son haftalara girilirken, Dinarspor, Tınaztepe Belediyespor ve Demirspor arasında zirve yarışı hız kazanıyor. Zirve için mücadele eden üç takımdan Dinarspor 42 puanla zirvenin tepesinde yerini korurken, Dinar'ı 38 puanla Demirspor takip ediyor. Tınaztepe Belediyespor ise 37 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Dinarspor alacağı bir mağlubiyet sonrası aradaki puan farkının 1'e ineceği düşüncesiyle önümüzdeki haftaları kayıpsız kapatmanın hesabını yapıyor. Dinar'ı takip eden Demirspor ve Tınaztepe Belediyespor ise liderin puan kaybetmesini bekliyor.

Foto: Amatör maçlardan foto

===

Kolejin gençleri parıldıyor

Antalya Koleji'nin 3 basketbol takımı, büyük başarıya imza attı.

TÜRKİYE Okul Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Yıldız Kız Basketbol müsabakalarında, Antalya Koleji Yıldız Bayan Basketbol takımı grup birincisi oldu. 22-24 Şubat tarihleri arasında Burdur'da yapılan müsabakalarda güçlü bir performans sergileyen yıldız takımı, Turgutlu Gazi Ortaokulu'nu (Manisa) 61-30 ve Hacı Ahmet Paralı Orta Okulu'nu (Denizli) 46-16 yenerek grup birincisi oldu.

Antalya Koleji Küçük Kız Basketbol Takımı ise Küçük Kız Basketbol Antalya İl Birinciliği müsabakalarında il birincisi oldu. Perihan Dila Özel, Tuana Açarçiçek, Aleyna Görüç, Dilara Gürbüz, Gülgün Ece Bilal, İdil Saçalır, Sıla Özkoçer, Azra Tarhan, Aysu Gürkan, Öykü Özkoçer ve İlkim Şanel'den oluşan takım, sergiledikleri performansla rakiplerini geride bıraktı.

Küçük Erkek Basketbol Antalya İl Birinciliği müsabakalarında ise Antalya Koleji'nin takımı il ikincisi oldu. Karşılaşmalarda rakiplerini açık ara geride bırakan takım, uzun soluklu ve disiplinli çalışmalarının meyvesini aldı. Takım Antrenörü Çetin Deveci, 20- 22 Mart tarihlerinde yapılacak grup müsabakalarında da Antalya'yı ve Antalya Koleji'ni en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi.

Foto: 3 takımın fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement