Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika
Yerel

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4)

Antalya Bürosu\'nun Bölge Haberleri (4)

Foto.Antalyaspor, cuma akşamı deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı hafif ter idmanıyla başladı.

22.04.2013 12:26

Foto: Bursa maç fotoları, Özdilek fotosu

--- KUTU ---

Şimşek Mersin'e döndü

Antalya spor, cuma akşamı deplasmanda oynayacağı Mersin İdmanyurdu maçının hazırlıklarına Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı hafif ter idmanıyla başladı. Antrenmanı Bursaspor maçında görev yapanlar düz koşuyla tamamlarken, oynamayanlar normal idman programını uyguladı.

===

Alanya 'bay' takım

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta inişli çıkışlı grafik çizen ve Altay karşısında aldığı yenilgiyle bir kez daha sıkıntıya düşen Alanyaspor, bu haftayı maç yapmadan 'bay' geçirecek. Yeni teknik direktör Erkan Sözeri ile ilk çıktığı maçta Tokatspor'u 4-1 mağlup eden ve 8 maçlık kötü gidişe son veren turuncu yeşilliler, Altay karşısında aldığı beklenmedik yenilgiyle taraftarlarını bir kez daha üzdü. Alanyaspor ligin 33'üncü haftasında 5 Mayıs Pazar günü evinde Gaziosmanpaşa ile karşı karşıya gelecek. Turuncu yeşilliler bu maçın hazırlığına bugün yapacağı hafif ter idmanıyla başlayacak.

Fotosuz

===

Paşa 3 puanı 3 golle aldı

MURATPAŞA Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 27'nci haftasında Muğlaspor'u 3-0 mağlup etti. 7'nci Grup'ta mücadele eden Muratpaşa, karşılaşmaya hızlı başladı. Karşılaşmanın 15'inci dakikasında ceza sahası dışında topla buluşan Enver Ekinci, iki rakibini çalımladı ve meşin yuvarlağı kalecinin sağından ağlara gönderdi: 1-0. İlk yarı Muratpaşa'nın 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan Muratpaşa, 53'ncü dakikada Ahmet Maran ile farkı ikiye çıkardı: 2-0. Muratpaşa, 76'ncı dakikada oyuna sonradan giren Emrah Şenol'un şık kafa golüyle farkı 3'e çıkardı: 3-0. Muratpaşa Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Tilki, "Bu galibiyeti bize her zaman destek veren Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen'e armağan ediyoruz" dedi.

Foto: Enstantene ve sevinç fotoları

===

İdeal Şampiyon

KUMLUCA'da geleneksel hale gelen 14'üncü Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenen ve Batı Antalya'nın en büyük 'Halı Saha Futbol Turnuvası' olarak kabul edilen organizasyonun final maçında Çayiçispor'u 4-3 mağlup eden İdeal Reklamspor, şampiyon oldu. Çayiçi ikinci, Ant-Bey Elektrik 3'ncülükle yetindi. Son derece çekişmeli geçen final maçını kalabalık bir sporsever grubu izledi. Kaymakam Salih Işık, maçtan sonra turnuvada dereceye giren İdeal Reklam takımının teknik heyet ve oyuncularını kutladı. Turnuvaya toplam 36 takım katıldı. Turnuvanın 45 yaş üzeri kategorisinde de Öncü Bilgisayar birinci oldu.

Ekrem KARAMAN/KUMLUCA, (DHA)

Foto: Turnuva fotosu

===

Tekvandoda heyecan dindi

BURDUR'da 1995 yılında hayatını kaybeden tekvando antrenörü Selami Akdemir adına düzenlenen 'Selami Akdemir Tekvando Turnuvası' sona erdi. Hüsnü Bayer Spor Salonu'nda bu yıl 18'incisi düzenlenen turnuvaya Burdur, Isparta, Antalya, Muğla, Kütahya ve Uşak illerinden minikler kategorisinde 90, yıldızlar kategorisinde 110 sporcu katıldı. İki gün süren turnuva sonunda yıldızlarda Isparta takım halinde birinci olurken, Antalya ikinci, Muğla üçüncü sırada yer aldı.

Miniklerde ise ilk üç sırayı Burdur, Isparta ve Muğla takımları paylaştı. Turnuvada ilk gün minikler, ikinci gün ise yıldızlar mücadele etti. 1995 yılında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Selami Akdemir'in anısına düzenlenen turnuvada dereceye girenlere ödüllerini, Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar verdi.

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

Foto: Turnuvadan

===

Demre'den yarım düzine

ANTALYA Süper Amatör Lig'de mücadele eden Demre Belediyespor, Gazipaşa Belediyespor'u gol yağmuruna tuttu: 6-2. Demre Stadı'nda oynanan maa Demre Belediyespor hızlı başladı. 3'üncü dakikada Osman Demre'yi 1-0 öne geçiren golü attı. 14'üncü dakikada Özgür, Demrespor'u 2-0 öne geçirdi. 15'inci dakikada ise Feyyaz skoru 3-0'a taşıdı. 38'inci dakikada Haşim ilk devrenin skorunu belirleyen golü attı: 4-0.

Maçın ikinci yarısına Gazipaşa Belediyespor atak başladı. 49'uncu dakikada Tanju durumu 4-1 yapan golü attı. 51'nci dakikada Gazipaşa Belediyespor'dan Engin, yaptığı ters kafa vuruşuyla topu kendi kalesine gönderdi: 5-1. Maçın 77'inci dakikasında Demrespor'dan Serdar takımını 6-1 öne geçirdi. 90'ncı dakikada Gazipaşa BSelediyespor'dan Engin, maçın skorunu belirleyen golü attı ve karşılaşma 6-2 Demre'nin galibiyetiyle sona erdi.

Ahmet ACAR/DEMRE, (DHA)

Foto: Maç fotosu

===

Esnaf çayı şekerli içti

BURDUR'da bu yıl ilk kez düzenlenen U13 Ligi başladı. 6 takımın mücadele ettiği ligin ilk gününde Esnafspor, Şekerspor'u 4-1 mağlup etti. Kışla Stadı'nda oynanan bir diğer maçta ise Bucak Belediye Oğuzhanspor, Burdur Belediyespor'u 6-1, Yeni Burdurspor da Yeşilova Belediyespor'u 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla Bucak Belediye Oğuzhanspor ilk haftayı lider kapattı. Esnafspor ikinci, Yeni Burdurspor ise üçüncü sırada yer aldı.

Mesut MADAN/BURDUR,(DHA)

Foto: Şekerspor U13 kadro, Esnafspor U-13 kadro, maçtan

===

Serik gol yağdırdı: 6-1

ANTALYA Süper Amatör Küme'de mücadele eden Serik Belediyespor, saha ve seyircisi önünde oynadığı maçta Tarımspor'u 6-1 gibi farklı bir skorla yendi. Maçta ilk gol rakip takımdan geldi. 1-0 öne geçen Tarımspor arka arkaya 3 gol yiyince ilk yarı 3-1 Serik lehine kapandı. Maçın ikinci yarısında 3 gol daha bulan Serik Belediyespor, karşılaşmayı 6-1 önde tamamladı. Serik Belediyespor'un gollerini Arif, Burak, Ahmet, Yunus Emre ve Emre Alakuş (2) attı. Serik Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda Antalya Özel İdarespor ile karşılaşacak.

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)

Foto: Maçtan foto

===

Muratpaşa'dan 1290 sporcuya sertifika

MURATPAŞA Belediyesi Spor Okulu'nun kış dönemi, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda gerçekleştirilen ve velilerin büyük ilgi gösterdiği törenle kapanırken, 1290 sporcu adayına katılım sertifikası verildi. Hentbol, basketbol, cimnastik, futbol, tenis, yetişkinlere tenis ve tekvando branşlarında 5 Kasım- 19 Nisan tarihleri arasında eğitim gören 1290 genç sporcu, sertifikalarını Muratpaşa Belediye Başkanı Süleyman Evcilmen ve Muratpaşa Belediye Meclis üyelerinin elinden aldı.

Minik cimnastikçiler ve tekvandocuların gösterilerini izleyen davetliler ve veliler alkışlarla sevgi gösterisinde bulundu. Başkan Evcilmen, "Çocuklarını spora yönlendiren tüm velilerimizi kutluyorum. Bu sahalardan milli takımlara sporcu yetişecek. Tüm bu çalışmalarda emeği geçen antrenörlerimize teşekkür ediyorum" dedi. Muratpaşa Belediyesi Kış Spor Merkezi'nde tekvando ve cimnastik eğitimi alan çocukların sunduğu gösteriyi ilgiyle izleyen Başkan Evcilmen'e, küçük sporcular spor alanları ve tesisler için teşekkür etti.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Spor okulundan foto

===

Kepez Anadolu Şampiyonası'nda

KEPEZ Belediyespor Genç Erkek Basketbol Takımı, Tokat'ta gerçekleştirilecek olan Genç Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası için tüm hazırlıklarını tamamladı. 2 yıl üst üste Türkiye Basketbol Federasyonu'nun en prestijli altyapı organizasyonlarından olan Anadolu Şampiyonası'na katılmaya hak kazanan Kepez Belediyespor Genç Erkek Basketbol Takımı, Tokat'a gidiyor.

24-28 Nisan tarihleri arasında Tokat'ta düzenlenecek Genç Erkekler Basketbol Anadolu Şampiyonası'nda mücadele edecek olan Kepez Belediyespor Genç Erkek Basketbol Takımı, antrenörleri Engin Taşkıran ve Osman Durmak yönetiminde tüm hazırlıklarını tamamladı. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Anadolu Şampiyonası'nda mücadele edecek Geç Erkek Basketbol Takımı'na başarılar diledi.

ANTALYA, (DHA)

Foto: Takımın fotosu - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement