Doğu Anadolu Bölgesi 16.10.2010 Cumartesi - Son Dakika
Yerel

Doğu Anadolu Bölgesi 16.10.2010 Cumartesi

dün camilerde imamlar "Borcunuzu zamanında ve aksatmadan ödeyin" hutbesi verdiler.

16.10.2010 09:58

ERZURUM

DOĞU EKSPRES

BORCUNUZU ÖDEYİN

Son zamanlarda vatandaşın aldığı ürünün taksitini zamanında ödememesi, borcunun üzerine yatması ve hatta verdiği çekin, senedin karşılığını bile "lütfen" öder tavır takınması sonunda işi hutbeye kadar götürdü ve dün camilerde imamlar "Borcunuzu zamanında ve aksatmadan ödeyin" hutbesi verdiler.

ERZURUM GAZETESİ

GELİR GİDERE FARK ATTI

2010 yılının Ocak-Eylül döneminde vergide tahsilatın tahakkuka oranının yüzde 65.14, il gelirinin gideri karşılama oranının yüzde 28.20 olarak gerçekleştiği Erzurum, Bölge illeri sıralamasında vergi tahsilatında 11’inci, gelirin gideri karşılama oranı bakımından 3’üncü oldu. Erzurum vergide tahakkukun tahsilata oranı bakımından Türkiye ortalamasının yüzde 16.2 oranında gerisinde kaldı.

AĞRI

AĞRILIYIZ

BAŞBAKANLIK HEYETİ AĞRI'DA

Başbakanlık Baş müşaviri Erol Kaya ve beraberindeki heyet, Ağrı'daki incelemelerin ardından şehirden ayrıldı

ARDAHAN

SÜREÇ GAZETESİ

VALİ SINIRDA

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, Posof İlçesinden Gürcistan'a açılın Türk gözü Gümrük Sınır Kapısında devam eden alt yapı çalışmaları yerinde inceledi.

HUDUT GAZETESİ

ÇILDIR'DA HAYVAN HIRSIZLARI KOL GEZİYOR

Ardahan'ın Çıldır ilçesinde meydana hırsızlık sonucu ayrı-ayrı iki köyden 19 hayvan çalındı.

ERZİNCAN

ERZİNCAN 24

TEVHİT KARAKAYA, MEDYA SEKTÖRÜNE GİRİYOR

Erzincan’da 3 dönem milletvekili seçilerek Erzincan’ı TBMM’de temsil eden Tevhit Karakaya, medya sektörüne giriyor. Star Gazetesi ve Kanal 24 Televizyonlarının yüzde 51 hissesini almak için pazarlık yapan Tevhit Karaya, satış işlemlerinin 2-3 gün içerisinde netleşeceğini belirtti

KARS

SERHAT KARS

EDİRNE'DEN KARS'A HIZLI TREN

Çin'den sağlanacak krediyle Edirne-Kars arasında hızlı trenlerin İpek Demiryolu hattı inşa edilecek. Hızlı tren hattı İzmir, Diyarbakır, Antalya ve Trabzon'a gidecek. Tren 250 km hız yapabilecek.

MUŞ

MUŞ'UN SESİ

MUŞ’TA TİCARET AHLAKI EKSİK

Ahilik Haftası kutlamalarında konuşan Vali Erdoğan Bektaş, “ Muş'ta eksikliğini hissettiğim bir konu var, o da ticaret ahlakı. Ticaret. Esnafın müşterileri ile uyması gereken görünmez kurallardır dedi

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel Doğu Anadolu Bölgesi 16.10.2010 Cumartesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement