Gkv'liler Türkiye Münazara Şampiyonasında Yenilgisiz Tur Atladı - Son Dakika
Yerel

Gkv'liler Türkiye Münazara Şampiyonasında Yenilgisiz Tur Atladı

Gkv\'liler Türkiye Münazara Şampiyonasında Yenilgisiz Tur Atladı

Argüman Fabrikası tarafından düzenlenen ve İstanbul Acıbadem Üniversitesinde gerçekleştirilen Türkiye Münazara Şampiyonasına katılan GKV Özel Liseleri münazara takımı katıldığı 5 maçı da yenilgisiz kazanarak ikinci tura yükselerek düşman işgalinden kurtuluşunun 95.

26.12.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Argüman Fabrikası tarafından düzenlenen ve İstanbul Acıbadem Üniversitesinde gerçekleştirilen Türkiye Münazara Şampiyonasına katılan GKV Özel Liseleri münazara takımı katıldığı 5 maçı da yenilgisiz kazanarak ikinci tura yükselerek düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yıl dönümünü kutlayan Gaziantep'e adeta İstanbul'dan ödül verdi.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Münazara Takımı, Türkiye'deki münazara yarışmalarında söz sahibi olan Argüman Fabrikası tarafından düzenlenen ve İstanbul Acıbadem Üniversitesinde gerçekleştirilen Türkiye Münazara Şampiyonasının favori takımları arasındaki yerini aldı.

Yapılan ilk elemelerde 5 maçtan beşini de firesiz kazanan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Münazara takımını hakkında bilgi veren Liseler Müdürü İsmet Tiryaki "Münazara Şampiyonası'na Türkiye'nin değişik illerinden toplam 48 okul katılmakta. Robert Koleji, Üsküdar Amerikan Koleji, Kabataş Erkek Lisesi, Galatasaray Lisesi, Fenerbahçe Koleji, İzmir Amerikan Koleji, İtalyan Lisesi, TEVİTÖL, Özel Şişli Terakki Lisesi gibi okulların katıldığı münazara yarışmasında münazara takımımız ilk turda 5 maça katıldı ve katıldığı 5 maçı da kazanarak 2. tura yükseldi.

İlk maçta Özel MEV Kolejini, 2. maçta Eskişehir Atayurt Kolejini, 3. maçta İstanbul Vefa Lisesini, 4. maçta İstanbul Erkek Kolejini, 5. maçta Özel Ege Kolejini yenerek Türkiye Münazara Şampiyonasının 2. turuna katılmaya hak kazandı. Bugün Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun 95.yılı ve öğrencilerimizin bu başarısı kentimiz için önemli bir ödül gibi. Bayram sevincimiz bu sonuçlarla ikiye katlandı. Takım öğrencilerimiz Mustafa Okan Araz, Ece Oğuzhan, Ekin Utku Kanevetçi, Nilüfer Kardo, Mehmet Emin Kılıç'ı ve Münazara Kulübü rehber öğretmeni Ferit Aslan'ı tebrik ediyor, kendilerine ikinci turda da başarılar diliyoruz" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gkv'liler Türkiye Münazara Şampiyonasında Yenilgisiz Tur Atladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement