"Kardeş Aile" projesi kapsamında Azerbaycanlı şehit ailelerine ziyaret - Son Dakika
Yerel

"Kardeş Aile" projesi kapsamında Azerbaycanlı şehit ailelerine ziyaret

- "Kardeş Aile" projesi kapsamında Azerbaycanlı şehit ailelerine ziyaret Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Türkiye Azerbaycan İşadamları ve Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Büyükfırat, 31 Aralık...

31.12.2022 16:27  Güncelleme: 16:56

- "Kardeş Aile" projesi kapsamında Azerbaycanlı şehit ailelerine ziyaret

BAKÜ - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve Türkiye Azerbaycan İşadamları ve Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Büyükfırat, 31 Aralık Dünya Azerbaycanlılar Dayanışma Gününde Bakü'de şehit ailelerini ziyaret etti.

Azerbaycanlı şehit aileleri, 31 Aralık Dünya Azerbaycanlılar Dayanışma Günü'nde unutulmadı. Türkiye'nin eski Azerbaycan Büyükelçisi Erkan Özoral'ın himayesinde, TÜİB'in öncülüğünde, "Tek Millet Tek Yürek" Uluslararası İnsani Yardım Platformu kapsamında ve Azerbaycan Devlet Sosyal Güvenlik Fonu ile birlikte gerçekleştirilen "Kardeş Aile" projesi kapsamında, geçmişte Sivas ve Şanlıurfa illerini ziyaret eden şehit Binbaşı İlkin Ahadzade ve Azerbaycan Devlet Sınır Hizmeti pilot Binbaşı Abbas Kasımov'un aileleri ziyaret edildi. Şehit ailelerinin ziyaretinde Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve TÜİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Büyükfırat yer aldı. Ailelerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Kardeş Aile projesi kapsamında Azerbaycanlı şehit aileleri ile Türk şehit aileleri bir araya getirildi. Bu kapsamda 2 bin 300'e yakın şehit ve gazi ailesiyle temasa geçildi.

"Kardeş Aile" projesi kapsamında Azerbaycanlı şehit ailelerine ziyaret
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Kardeş Aile' projesi kapsamında Azerbaycanlı şehit ailelerine ziyaret - Son Dakika


Advertisement