Kuyap "Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı" Etso'da Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Kuyap "Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı" Etso'da Yapılacak

Kuyap "Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı" Etso\'da Yapılacak

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi’nin (KUYAP), “Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı” 20 Mart 2014 Perşembe günü ETSO’da yapılacak.

18.03.2014 11:40

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren, KOBİ Çalışan ve İşverenlerinin Küresel Ekonomideki Değişimlere Uyum Yeteneğinin Arttırılması Projesi'nin (KUYAP), "Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı" 20 Mart 2014 Perşembe günü ETSO'da yapılacak.

Avrupa Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından finanse edilen KUYAP 2013 yılı Şubat ayında uygulanmaya başladı. KUYAP ile Türkiye'nin 15 ilinde (Erzurum, Kars, Van, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa, Trabzon, Kayseri,, Kastamonu, Sivas, Samsun, Elazığ, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Batman) işletme çalışan ve işverenlerinin, insan kaynaklarına yatırım yoluyla küresel ekonomideki değişimlere uyum yeteneklerinin arttırılması hedefleniyor. Proje kapsamında düzenlenecek olan toplam 15 Eğitim İhtiyaç Analizi çalıştayının 9.'su, 20 Mart 2014 Perşembe günü Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. TOBB temsilcileri, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri ve projeyi yürüten Teknik Destek Ekibi uzmanlarının katılacağı toplantı, saat 09: 30'da Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası'nın ilgili üyeleri ve diğer firmalar, 14: 30'da ilgili kurum ve kuruluşlarının temsilcileri için olmak üzere iki ayrı oturum halinde düzenlenecek.

KUYAP, uygulandığı illerde, işletmeleri küresel iş ortamına hazırlamayı amaçlıyor. Bu kapsamda, hem işveren ve çalışanlara genel ve mesleki alanlarda eğitimler verilecek, hem de Ticaret ve/veya Sanayi Odaları'nın eğitim alanında kurumsallaşmaları ve birer eğitim üssü haline gelmeleri yönünde önemli bir adım atılmış olacak.

Sözleşme makamı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı (ÇSGB) - Avrupa Birliği Koordinasyon Dairesi Başkanlığı - İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Program Otoritesi (İKG-PRO) olan KUYAP Projesi'nin uygulanmasında teknik destek, PLANET (Yunanistan), IDI (İrlanda), EURECNA (İtalya), DIALOGOS (Yunanistan) ve MAKRO (Türkiye) konsorsiyumu tarafından sağlanıyor. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kuyap 'Eğitim İhtiyaç Analizi Çalıştayı' Etso'da Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement