Şimşekoğlu’na Yeşim Soykan Avcı’dan Destek - Son Dakika
Yerel

Şimşekoğlu’na Yeşim Soykan Avcı’dan Destek

Şimşekoğlu’na Yeşim Soykan Avcı’dan Destek

Ak Parti Turgutreis Belde Kadın Kolları Kongresi Yapıldı.

08.02.2011 02:56

Ak parti turgutreis belde kadın kolları kongresi yapıldı. AK Parti Turgutreis Beldesi Kadın Kolları Başkanı Güldane Şimşekoğlu faaliyet raporu konuşmasında ekibi ile büyük bir azimle çalışacaklarını belirterek; "10 yıldır Turgutreis'te esnaf olarak hizmet vermekteyim.

Daha önce atanmış olarak buradaydım, ama şimdi vereceğiniz oylar ile yeniden başkanlığa talibim. Kısa sürede muhtarlıkları dolaşarak, yaşlıların ve hastaların listesini muhtarlarımızdan istedik. Bu aldığımız listelerle Muğla Milletvekili Aday Adayımız Dr Yeşim Soykan Avcı ile birlikte hasta ve yaşlılarımıza ziyarette bulunarak dertlerini dinledik. Muğla Milletvekili Aday Adayımız Dr. Yeşim Soykan Avcı bizim her an yanımızdadır.

Beldede ne zaman hastamız olsa bize kol kanat geren, yardım eden bir iyilik meleğidir o. Kendisine buradan saygı ve sevgimizi sunuyorum. Yaşanan sel felaketinin ardından, burada bazı görüntüler alarak vekilimiz Mehmet Nil Hıdır'a ilettik, kendisi de şu anda gerekli yardımları yapmak için ilgileniyor" dedi. Muğla Milletvekili Aday Adayı Dr Yeşim Soykan Avcı ise AK Parti Turgutreis Kadın kollarının bugün itibariye geldiği noktanın çok farklı ve ileri düzeyde olduğunu vurgulayarak " Bende sizlerin içersinden gelen bir arkadaşınızım.

Sizlerle birlikte kadın kollarını kurduk. Birlikte bu yollarda büyük emekler sarf ettik ve bugün Allah'a şükürler olsun ki belde kongrelerimizi büyük bir yoğunlukla yapabiliyoruz. Yeni bir seçim yapıldı bunun amacı yeni bir kan, yeni bir can ve yeniden canlanmadır. Yeni ekibimizle eskiden olduğu gibi yine çalışmalarımız devam edecektir. Her Türlü yardımda kadın kollarımızın yanında olacağıma buradan söz veriyorum" dedi…

AK Parti Turgutreis Beldesi Kadın Kolları Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Turgutreis Belde binasında yapılan kongreye Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül, AK Parti Milletvekili aday adayı Dr. Yeşim Soykan Avcı, Turgutreis Belde başkanı İnsel Kaya, yönetim kurulundan Feridun Katar ve Kadın Kolları İlçe başkanı Nural Altuğlu, İlçe Yönetim Kurulu ve Yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Bu gün burada Kongrenin toplanma amacı yasal süreç gereği beldemizin kadınlar ve gençlik kolları seçimi yani yönetim oluşturmaktır diyerek açıklamada bulunan belde yönetim kurulu üyesi Feridun Katar; "Biliyorsunuz ki Kadın ve Gençlik kolları partilerin vazgeçilmez organlarıdır. Eski başkan Güldane Şimşekoğlu'nun aday olduğu tek listeden seçime gidilecektir. Mevcutta gençlik kolları olmadığı için adaylık çalışması da yapılmamıştır" dedi.

HEDEF BAYRAĞI İLERİ TAŞIMAK

Turgutreis Belde başkanı İnsel Kaya ; "Turgutreis 'e hizmet etmek ve siyasi partimize hizmet etmek için burada toplanmış bulunmaktayız. Genel seçimlerde bayrağımızı şu andaki hedefinden daha ilerilere taşımak amaçlarımız arasındadır. Buradaki kongremizin başta Türkiye'ye ve daha sonra beldemize hayırlı olmasını diliyorum.

Divan teşekkülü için Nural Altuğlu'yu divan başkanı olarak öneriyorum" dedi. Divan kurulunun oluşmasının ardından Nural Altuğlu kadın kolları kongresinin açılışını yaparak gündemi okudu. Saygı duruşu ve İstiklal marşının söylenmesinin ardından, faaliyet raporunun okunması ve yönetim kurulunun ibrası gerçekleşti ve adayların tanıtımına geçildi. Tek aday olarak ise Güldane Şimşekoğlu belirlendi.

ŞİMŞEKOĞLU; "BİZ BİR BÜTÜNÜZ, BİR EKİBİZ"

AK Parti Turgutreis Beldesi Kadın Kolları Başkanı Güldane Şimşekoğlu faaliyet raporu konuşmasında ekibi ile büyük bir azimle çalışacaklarını belirterek "10 yıldır Turgutreis'te esnaf olarak hizmet vermekteyim. Daha önce atanmış olarak buradaydım, ama şimdi vereceğiniz oylar ile yeniden başkanlığa talibim. Bu güne kadar çalıştığım her yerde ben olmadım, biz olduk. Biz bir bütünüz ve biz bir ekibiz. Arkadaşlarımla 3 aydan beri AK Parti çatısı altında toplanarak birçok faaliyete imza attık. Kısaca özetlersek, Turgutreis'te yaptığımız birçok etkinlikte AK parti olarak başarılı olduğumuzu gördüm. Bir günde 100 kişiyi üye yaptık ve buradan bizi destekleyen herkese teşekkür ediyoruz.

ÇALIŞMALAR SES GETİRDİ

Bizim için öncelik Turgutreis'te eğitim ve sağlıktır diyerek sözlerine devam eden Şimşekoğlu; " Başta okullarda bir ihtiyaç listesi belirledik ve karşıladık. Şu anda yine okullarımızın ne ihtiyacı varsa takip etmekteyiz. Muhtarlarımızı dolaşarak, yaşlıların ve hastaların listesini istedik. Bu aldığımız listelerle Muğla Milletvekili Aday Adayımız Dr. Yeşim Soykan Avcı ile birlikte hepsini ziyarette bulunarak dertlerini dinledik. Yeni yılda Turgutreis'te bulunan sağlık vakfına kermes ve yürüyüşüne desteklerimizi verdik ayrıca Muğla Milletvekilimiz Mehmet Nil Hıdır'da bizden desteklerini hiçbir zaman esirgemediğini de belirtiyor. İlk defa Turgutreis meydanında aşure tekinliğini biz düzenledik.

Burada da gördük ki partimiz Turgutreis'te büyük bir potansiyele sahip ve aşure gününe 2 bin'e yakın katılım oldu. Okullarımızın yemekleri ve özel günlerine katılarak elimizden gelen desteği her zaman vermekteyiz. Şikâyetler doğrultusunda bozuk yolları fotoğrafladık. Bizim fotoğrafladığımız yola şu anda yönetimde olan belediye ertesi gün asfalt dökmek zorunda kaldı bu da Turgutreis'te çok büyük ses getirdi.

DURMAK YOK YOLA DEVAM

Muğla Milletvekili Aday Adayımız Dr. Yeşim Soykan Avcı bizim her an yanımızda beldede ne zaman hastamız olsa bize kol kanat geren, yardım eden bir iyilik meleğidir o diyerek başladığı konuşmasında; "Aday adayımız her zaman yanımızda ne zaman başımız sıkışsa kendisine mutlaka bir şeyler danışmaktayız. Yaşanan sel felaketinin ardından, burada bazı görüntüler alarak vekilimiz Mehmet Nil Hıdır'a bildirdik, kendisi de şu anda gerekli yardımları yapmak için ilgileniyor. Ayrıca Turgutreis'te bir AK masa oluşturduk ve bu AK masanın felsefesi de ne olursan ol gel idi.

Herkesin buraya gelmesini ve tanımasını istedik ve bu eylemimizle de ses getirdik. Her perşembe saat 13 00 ile 17 00 arası dilekçeleri AK Masa'da kabul etmekteyiz. İş isteyen, yardım isteyen ailelerimiz var her konuda kendilerine yardımcı olmaya çalışacağız ama bir elin verdiğini diğer el görmeyecek felsefesinden de yola çıktık. Turgutreis kadın kolları ve yönetim kurulu olarak, bizler bir çok başarıya imza atacağız. Durmak yok yola devam Birlik ve beraberlik içersinde çalışarak sorunların üstünden geleceğiz. Beldemiz için mazeret üretmeden plan ve projeler geliştirerek yolumuza devam edeceğiz" dedi.

YEŞİM SOYKAN AVCI; "BENDE SİZLERİN İÇİNDEN GELEN BİR ARKADAŞINIZIM"

Muğla Milletvekili Aday Adayı Dr Yeşim Soykan Avcı AK Parti Turgutreis Kadın kollarının bugün itibariye geldiği noktanın çok farklı ve çok ileri düzeyde olduğunu vurgulayarak " Bende sizlerin içersinden gelen bir arkadaşınızım. Sizlerle birlikte kadın kollarını kurduk.

Birlikte bu yollarda büyük emekler sarf ettik ve bugün Allah'a şükürler olsun ki belde kongrelerimizi büyük bir yoğunlukla yapabiliyoruz Yeni bir seçim yapıldı bunun amacı yeni bir kan, yeni bir can ve yeniden canlanma. Yeni ekibimizle eskiden olduğu gibi yine çalışmalarımız devam edecektir. Ben bu ekibe elimden gelen her türlü desteği vermeye hazırım. Böylesi canla başla çalışan bir belde teşkilatımızın olması beni ayrıca çok gururlandırmaktadır. Büyük bir enerji ile işimize dört elle sarılacağız. Yurt genelinde olduğu gibi beldemizde de Ak parti olarak sorunların üstesinden gelerek halkımız yapılacak her türlü yardımda kadın kollarımızın yanında olacağıma buradan söz veriyorum" dedi.

ALGÜL; "VATANDAŞLARIN VE HALKIN EMRİNDEYİZ".

AK Parti Bodrum İlçe Başkanı Yılmaz Algül konuşmasında bu kongredeki şevki azmi gördükçe 12 Haziran'da yapılacak seçimin zaferini gördüğünü belirterek; "Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın bizlere verdiği şevkle birlikte kadın teşkilatlarının beldelerden, mahallelerden ilçelerden olmak üzere teşkilatlanmaları tamamladık. Buda AK Parti kadın kollarlının geldiği seviyeyi göstermek açısından bir beldede kongre yapılması çok güzel bir durum. Bizde bu doğrultuda çalışmalarımıza ara vermeden çalışıyoruz. Altı beldemizde kadın kolları ve gençlik kolları için çalışmalarımız başlattık.

Son 2 yıl içerisinde sizinde gördüğü gibi, Yarımada genelinde AK partiye katılım büyük bir şekilde devam etmektedir. Biz de bu katılım ve çokluklara istinaden, kongremizi yeniden devam ettirerek, yeni oluşumlara da açık olduğumuzu göstermek istiyoruz. İlçe teşkilatımız tamamen yenilenmiştir ve Bodrum'u kucaklayarak, hizmet taşıyacak bir yönetim kurulumuz da oluşmuştur. Yeni yönetim kurulu çalışmalarımızda Bodrum yarımadasına hayırlı uğurlu olsun, vatandaşların halkın emrindeyiz. Şimdide kadın kolları ve gençlik kolları kongrelerimizi yapmaktayız.

Katılımlardan oldukça mutluyum, kadınlarımız daha bir heyecan ve hevesle çalışmaktalar bunu da buradan görmekteyim. Kendilerini yürekten kutluyorum, çünkü yarımada ya gönül vermişler. Farklı görüşlerden ve farklı partilerden Turgutreis'te bize katılımlar vardır bu da ayrıca sevindirici bir yöndür. Hayırlı uğurlu olsun" dedi.

YENİ BAŞKAN YENİ LİSTE

Konuşmaların ardından tek liste ile yapılan seçimlerde AK Parti Turgutreis Beldesi Kadın Kolları Başkanlığına 59 oy ile Güldane Şimşekoğlu yeniden seçildi.

Güldane Şimşekoğlu yönetiminde Kadın kolları şu isimlerden oluşuyor. Hülya Şehirlioğlu, Hatice Çelik, Hanife Güleç, Sebiha Alptekin, Huri Aykan, Özen Sakızçiçeği Ürk, Şükran Yüksel, Pamuk Cihat, Nahide Can, Ayşe Nursel Boyacıoğlu, Ayşe Horuz, Hürdevs Horuz, Sabriye Özdaim, Esra Ardeşen, Derya Bakan, Melike Bayar, Emel Mansuroğlu, Zeynep Tosun, Gaye Gündüç, Özlem Karakuş, Hande Saygın, Serpil Kıllı, Sevil Yıldız, Semiha Şenol, Fadime Erdoğan, Tülay Akkuş, Halise Akkuş, Serpil Kunduz, Serpil Doğan…

Partililer daha sonra Yalıkavak ve Gündoğan'daki kongrelere katılmak üzere Turgutreis belde teşkilatından ayrıldılar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Yerel Şimşekoğlu’na Yeşim Soykan Avcı’dan Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement