Tekden Eğitim Kurumları Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika
Yerel

Tekden Eğitim Kurumları Türkiye Şampiyonu Oldu

Tekden Eğitim Kurumları Türkiye Şampiyonu Oldu

İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi'nde yapılan 7.Mind Lab Türkiye Finali'nde Tekden Koleji Türkiye 1'incisi ve 2'incisi oldu.

22.05.2013 12:26

İstanbul Şişli Kent Kültür Merkezi'nde yapılan 7. Mind Lab Türkiye Finali'nde Tekden Koleji Türkiye 1'incisi ve 2'incisi oldu.

Türkiye Şampiyonu olan İstanbul Tekden Koleji okul takımı 10-12 Ağustos tarihlerinde Brezilya'da düzenlenecek olan Uluslararası Mind Lab Olimpiyatları'na katılma hakkı kazandı.

Türkiye finalinde Tekden Koleji'ni 4. sınıf öğrencilerinden Assiye Korkmaz, İrem Tuncer, Ceren Kaşıkçıoğlu ve Mustafa Dinçel temsil ettiğini ifade eden Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, "Dünyada 2 milyondan fazla öğrencinin katıldığı Mind Lab Yarışmaları, birçok gelişmiş ülkedeki binlerce eğitim kurumu tarafından benimsenmektedir. Bu uygulama, akıl ve düşünce becerilerinin gelişiminin yanı sıra öğrencilerin matematik ve sözel testlerdeki performanslarını da belirgin biçimde geliştirmektedir" şeklinde konuştu.

Yarışmada Kayseri Tekden Koleji

ve İstanbul Tekden Koleji yüzlerce okul arasından final oynadı. İstanbul Tekden Koleji yarışmada birinci olurken Kayseri Tekden Koleji'de Türkiye ikincisi olarak başarı elde etti.

Tekden Eğitim Kurumlarının masa tenisinde de başarı sağladığını belirten Tekden, "Ayrıca, grup müsabakalarında Masa Tenisi Küçük Kızlar ve Yıldız Kızlar'da elde ettiğimiz birincilik neticesinde katılmış olduğumuz İskenderun Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 4'üncülüğü, Malatya'da katıldığımız Minik Kızlar Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye 3'üncülüğünü elde etmiş bulunuyoruz. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz" açıklamasında bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tekden Eğitim Kurumları Türkiye Şampiyonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement