AK Parti Ödemiş'te Kenetlendi - Son Dakika
Güncel

AK Parti Ödemiş'te Kenetlendi

AK Parti Ödemiş\'te Kenetlendi

AK Parti İzmir İl Başkanlığı Yönetim Kurulu toplantısını, Ödemiş İlçe Teşkilatı ile birlikte yaptı.

31.03.2012 08:57

AK Parti il yönetimi ilk kez bir ilçede yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdi. AK Parti Ödemiş genişletilmiş ilçe divan toplantısı'na çevre ilçe teşkilatları katıldı.

AK Parti İl Yönetim ve Ödemiş ilçe teşkilatı genişletilmiş divan toplantısı Ödemiş ilçesi Zeytinlik Beldesi Gölland Restoran'da yapıldı. Toplantıyı AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, il yönetim kurulu üyeleri, Buca Belediyesi eski Başkanı Cemil Şeboy, Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Emin Davran, Hikmet Aydın, İl Gençlik Kolları Başkanı Bilal Kırkpınar, Kadın Kolları Başkanı Özen Kızılırmak, Kiraz, Beydağ, Tire ve Bayındır ilçe teşkilatları ile çok sayıda partili katıldı.

Hizmette Ayrım yapmıyoruz

Divan toplantısı' nın açılış konuşmasını Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim yaptı. "Yıl 2002; Ödemiş'te ve Türkiye genelinde AK Parti oluşuyordu. Kurucu İlçe Başkanımız Mustafa Akdemir ile birlikte Ödemiş'te 17 kişi ile teşkilatımızı kurduk. Geçen süre içinde Mehmet Emin Davran bu bayrağı devraldı. Daha sonra Mahmut Badem ile yerel seçimleri kazandık ve bugünlere geldik. Ödemiş Devlet Hastanesi'nin yapımını siyasete bulaştırıyorlar dediler. 170 tane devlet hastanesi içinde Ödemiş Devlet Hastanesi yok diye bağırdılar. 12 Nisan'da Ödemiş Devlet Hastanesi'nin ihalesi yapılacak ve en kısa sürede temeli atılacak. Kaymakçı Cezaevi'nin de en kısa sürede temeli atılacak. AK Parti doğusundan, batısına, Türk, Kürt ayrımı yapmadan hizmet ediyor" dedi.

Gölcük'ü unutmayın

Gölcük Belediye Başkanı Mustafa Zeybek, doğa harikası Gölcük'e önem verilmesini istedi. "Bugüne kadar çalışmalar oldu. Gölcük'e yapılan hizmetler Ödemiş'e yapılmış gibi olacak" diye konuştu. Doğal güzelliği ile turizme katkı sağlayacak olan beldenin altyapısı ile Gölcük- Manisa yolunun açılmasını istedi.

Tüm sıkıntılara sahip çıkıyoruz

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mahmut Badem, "Küçük Menderes Havzası'na büyük bir müjdemiz var" diye sözlerine başladı ve bir biri ardına müjdeleri sıraladı. "Geçimini tarıma, hayvancılığa dayamış olan kardeşlerim için, süt fiyatlarının düşmeyerek, en düşük taban fiyatı 80 kuruş olacak. Sn. Bakanımız Mehdi Eker'e Küçük Menderes Havzası'nın üretim potansiyelini, sütteki ve patatesteki sıkıntıları anlattık. 25 Mart tarihli Resmi Gazete'de yayınlanan ve hayata geçen hazırlık ve ilk temel eğitimdeki öğrencilere süt dağıtılacak. Bu proje ve süt tozu yapım projesi ile bölgemizde süt değerini bulacak, taban fiyat ise 80 kuruş, Günde 350 ton süt alımı yapılacak. Bu konuda bölgeye hitap eden Pınar firması da görevlendirilmiştir" diye konuştu. AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcısı Badem, "Sulama ağının yapımına hızla devam ediliyor. Her gün 25 tır, boru yüklü olarak bölgemize geliyor. Yol yapım işlemleri devam ediyor. Demir yolu için çalışmalar başladı. Bölgemizin tüm sıkıntılarına sahip çıkıyoruz ve çözüm için çalışıyoruz." Dedi.

Ödemiş'te misafirperverlik bir başka

AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, İl Yönetim Kurulu ve Ödemiş İlçe teşkilatı Genişletilmiş Divan Toplantısı' nda bulunmaktan onur duyduğunu dile getirdi. İzmir İl Başkanı Akay, İl Başkanı olarak atanmasının üstünden 15 ay geçtiğini ve ilk kez bir il yönetim kurulu toplantısının bir ilçede gerçekleştirildiğine dikkat çekti. "İzmir ve Ödemiş için çok önemli bir gün" dedi. Akay sözlerine söyle devam etti. "2002'de bir lider çıktı. Bu lider ekonomi sıralamasında, Türkiye'yi Dünya'da 16'ıncı Avrupa'da da 6'ıncı sıraya getirdi. Kısa zamanda hastanede sıra bekleyen kalmadı. Şimdi "Fatih Projesi" ile okulda eğitim gören çocuklarımız eğitimine bilgisayar ortamında devam edecek. Eğitimdeki ve sağlıktaki değişimlerle Türkiye daha modern bir hale geldi, gelmeye de devam edecek. 12 Haziran Genel Seçimleri'nde %50 yani Türkiye nüfus ortalamasında her iki kişiden birinin oyunu alarak 1' nci parti olarak seçimi kazandık.

O gün Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan 'Biz Türkiye'de yüzde 50 oy aldık ama biz Türkiye'nin tamamından sorumluyuz' dedi. Biz bu sorumluluğun farkındayız ve çalışmalarımızı da o doğrultuda sürdürüyoruz. AK Parti Ailesi büyük bir ailedir. Birlikte daha güçlü çalışarak emanet verdiğimiz Ödemiş ile Kiraz, Beydağ,Tire, Bayındır ve diğer ilçelere AK Belediyecilik anlayışını ve hizmetlerini getireceğiz dedi.AK Parti İzmir İl Başkanı Akay, daha sonra 'Bir Liderin Doğuşu' adlı kitapta Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı' nı yaptığı zamandan bir anısını katılımcılarla paylaştı ve o kitabı salondaki en yaşlı olan bayana hediye etti.

Toplantının ardından AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Ali Hadim'in, Ödemiş' e hizmet edenlere plaket takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel AK Parti Ödemiş'te Kenetlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement