Sürekli kazaya karışan otomobilini cezalandırmak için binaya astı - Son Dakika
3.Sayfa

Sürekli kazaya karışan otomobilini cezalandırmak için binaya astı

Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşayan Mehmet Aydın, sürekli kazaya karışan otomobilini cezalandırmak için ilginç bir yöntem seçti. Aydın, otomobilini evinin çatısından halatla sarkıtarak binanın dışına astı. Otomobilin kazaya karışmadığını iddia eden Aydın, arızanın otomobilde olduğunu söyledi ve otomobilini yaklaşık 2 yıl boyunca indirmeyeceğini belirtti.

26.02.2024 12:39

Antalya'nın Alanya Sugözü Mahallesi Kütürüp Mevkii'nde yaşayan 47 yaşındaki Mehmet Aydın, kullandığı otomobille geçtiğimiz gün kazaya karıştı. Kazanın ardından Aydın, ceza olarak otomobilini evinin önünde dört gün bekletti. Daha sonra vinç yardımıyla iki katlı müstakil evinin çatısından halatla ile aracını binanın dışına astı. Aydın, "Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde." sözleriyle aracını suçladı.

Sürekli kazaya karışan otomobiline ceza vererek binaya astı

ASILI ARACI GÖRENLER ŞAŞKINLIĞINI GİZLEYEMEDİ

Yaklaşık bir ton ağırlığındaki 32 yaşındaki otomobili duvarda asılı görenler ise büyük şaşkınlık yaşadı. Evin duvarında adeta şaha kalkmış şekildeki otomobilin görüntüsü mahalle halkının meraklı bakışlarına neden oldu.

Sürekli kazaya karışan otomobiline ceza vererek binaya astı

"KAZA YAPMADIM, ARAÇ DUVARLARA ÇARPTI"

Görenleri hayrete düşürecek şekilde duran otomobilinin kazaya karışmadığını iddia eden Aydın, başka araçlara ve duvarlara çarpması sebebiyle otomobilini iple bağlama şeklinde bir ceza verdiğini söyledi.

Sürekli kazaya karışan otomobiline ceza vererek binaya astı

"ARIZA KİMDE DİYE DÜŞÜNDÜM, ARIZA ARABADA"

Otomobilin içinde bir şeye ihtiyacı olduğu zaman merdiveni kullandığını söyleyen Aydın, otomobilin kimseye zararının olmadığını ifade etti.

Sürekli kazaya karışan otomobiline ceza vererek binaya astı

Zaman zaman asılı şekildeki otomobilinden müzik dinleyen Aydın, gelen tepkilerle ilgili ise, " Otomobilimle küçüklü kazalara karıştım. Bir ay önce ehliyetim gitti. Arıza kimde diye düşündüm, arıza otomobilimde. O yüzden astım otomobilimi. 4 gündür, 200 bin lira karım var" dedi. Aydın, otomobilini yaklaşık 2 yıl boyunca buradan indirmeyeceğini söyledi.

Sürekli kazaya karışan otomobilini cezalandırmak için binaya astı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Sürekli kazaya karışan otomobilini cezalandırmak için binaya astı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement