Ev sahibinin kiracıyı öldürme nedeni dehşet uyandırdı: Su faturasını eksik ödemiş - Son Dakika
3.Sayfa

Ev sahibinin kiracıyı öldürme nedeni dehşet uyandırdı: Su faturasını eksik ödemiş

Konya'da kiracısının oğlu tarafından öldürülen Mevlüt Kapan'ın öldürülme nedeni ortaya çıktı. Cinayet suçlamasıyla tutuklanan Hüseyin Mahir adıl zanlı, maktul ile bir gün önce su faturasını eksik ödediği için tartıştıklarını anlatarak "Ertesi gün tüfeği yanıma alarak evine gittim, tekrar tartıştık. Ben de ateş ettim" şeklinde konuştu.

10.05.2022 14:49  Güncelleme: 14:57

Konya'nın Meram ilçesi Kovanağzı Mahallesi Yaz Sokak'ta meydana gelen olayda Hüseyin Mahir, annesi Fatma Mahir'in kiracısı Mevlüt Kapan ile sayacı ortak olan su faturasının kendisine düşen bölümünü eksik ödediği gerekçesiyle tartıştı. Tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Hüseyin Mahir, Kapan ile kavgayı ayırmaya çalışan onun arkadaşı Mehmet Ali Gürler'e (32) tüfekle ateş etti.

Su faturasındaki eksik yüzünden katil oldu! İfadesinde her şeyi tek tek anlatmış

OLAYDAN SONRA TESLİM OLDU

Kapan kasığından, Gürler de elinden yaralandı. Kanlar içinde kalan yaralılar ihbar üzerine çağrılan ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Kapan, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Cinayet şüphelisi Mahir, olayın ardından yakındaki polis merkezine giderek teslim oldu.

Su faturasındaki eksik yüzünden katil oldu! İfadesinde her şeyi tek tek anlatmış
Mevlüt Kapan

4 SUÇTAN KAYDI VAR

4 suçtan poliste kaydı olan Hüseyin Mahir'in ilk ifadesinde "Olaydan bir gün önce, gelen su faturasını eksik ödediği için tartışıp kavga ettik. Ertesi gün de yanıma tüfeği alarak evine gittim. Burada tekrar tartıştık. Ben de ateş ettim." dediği belirtildi. Mahir, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Su faturasındaki eksikle ilgili çıkan kavgada katil oldu! İfadesinde her şeyi tek tek anlatmış
Ev sahibinin kiracıyı öldürme nedeni dehşet uyandırdı: Su faturasını eksik ödemiş
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Ev sahibinin kiracıyı öldürme nedeni dehşet uyandırdı: Su faturasını eksik ödemiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement