Biri mezara diğeri hapse! Araba sevdası yüzünden baba katili oldu - Son Dakika
3.Sayfa

Biri mezara diğeri hapse! Araba sevdası yüzünden baba katili oldu

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yeni bir otomobil almak isteyen İbrahim Halil Öztunç, babasına ait araziyi krediye karşılık bankada ipotek ettirmek istedi. Bu talebi kabul edilmeyen Öztunç, tartıştığı babasını sırtından bıçaklayarak öldürdü.

22.03.2024 10:21  Güncelleme: 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde yeni bir otomobil almak için babasına ait araziyi krediye karşılık bankada ipotek ettirmek isteyen şahıs, tapuyu vermeyen babasını sırtından bıçaklayarak öldürdü.

Çarşamba günü saat 17.45'te Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine bağlı Cumhuriyet Mahallesi Uzun Çarşı Caddesi üzerinde yaşanan olayda Gaziantep'te yaşayan İbrahim Halil Öztunç, (31) yeni bir araç almak için kredi çekmeye karar verdi. Bankanın kredi vermek için ipotek istemesi üzerine Suruç'ta yaşayan babası Hüseyin Öztunç'u (64) arayarak 10 dönümlük arazisinin tapusunu istedi. İddiaya göre baba tapuyu vermeyeceğini söyledi.

Şanlıurfa'da Otomobil İçin Babasını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Yakalandı

EŞİYLE BİRLİKTE SURUÇ'A GİTTİ

İbrahim Halil Öztunç otomobiline binerek eşiyle birlikte Suruç'a gitti. Babasının da otomobile bindirip seyir halindeyken ikna etmeye çalıştı. Bir türlü babasını ikna edemeyen İbrahim Halil Öztunç, Uzun Çarşı Caddesi üzerinde aracını durdurdu. Otomobilden inen ikili arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bıçağı çıkaran şahıs, babasını sırtından bıçakladı. Baba kanlar içerisinde yere yığılırken oğlu ise otomobiliyle olay yerinden kaçtı.

Şanlıurfa'da Otomobil İçin Babasını Bıçaklayarak Öldüren Şahıs Yakalandı

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralıya ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ambulansla Suruç Devlet Hastanesine götürdü. Sırt bölgesine toplam 4 bıçak darbesi aldığı belirlenen baba, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

BABA KATİLİ KISA SÜREDE YAKALANDI

Vatandaşların bilgisine başvuran polis ekipleri İbrahim Halil Öztunç'un olay yerinden 27 U 3706 plakalı otomobili ile kaçtığını belirledi. Tüm ekiplere otomobil plakası ve kimlik bilgisi verilen şahıs, eşi ile birlikte Gaziantep'e kaçmaya çalışırken yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlı ile eşi, adliyeye sevk edildi. Hüseyin Öztunç'un cesedi ise Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Biri mezara diğeri hapse! Araba sevdası yüzünden baba katili oldu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Biri mezara diğeri hapse! Araba sevdası yüzünden baba katili oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Umut Yıldırım: Allah belasını versin gün yüzü görmesin 171 0 Yanıtla
  • Hüseyin Kovali: Para para para herşey para 142 1 Yanıtla
  • İsmail Bayram: Bu nedir yahu? millet kafayı yemiş artık iyicene. 110 1 Yanıtla
  • Doğrucu davut : yine mi urfa? 69 24 Yanıtla
  • Kubilay Turkyilmaz: Yiyin birbirinizi mal mülk sizinle beraber gelmeyecek ama hala anlamiyor bizim odunlar 79 3 Yanıtla
  • Murat Itibar: Degdimi 28 0 Yanıtla
  • Talip Gülbağo: Hayırlı evlat. Yazık... 6 0 Yanıtla
  • muzaffer akkayalı: Hep aynı şey İDAM gelmez ise bu canilikler daha çok devam eder 1 0 Yanıtla
  • Ömer Usal: Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun ki para İçin kendi şerefiyle oynayanlardan olmadım hiçbir zaman, PARA PARA PARA. Yok artık başka bir derdi insanların, bir parça simidi bile bölüşünce mutlu olan insanlar vardı önceden, şimdi her şey benim benim benim diyen sırtlanlarda dolu dünya.Allah gözünüzü doyursun ne diyelim. 70 yaşındaki adam dünya malı İçin çocukları arasında ayrım yapıp zulüme destek geliyor artık bu dünyada, kıyamet yakın inşallah. 0 0 Yanıtla

Advertisement