İhtiyaçlara Yönelik Çözümler İçin Nutraxin Gıda Takviyeleri - Son Dakika
Advertorial Sondakika

İhtiyaçlara Yönelik Çözümler İçin Nutraxin Gıda Takviyeleri

İhtiyaçlara Yönelik Çözümler İçin Nutraxin Gıda Takviyeleri

Nutraxin vitamin ve besin takviyeleri, güzellik, zayıflama, çocuk, bağışıklık, enerji ve bitkisel serileri ile her ihtiyaca en etkin spesifik çözümü üretiyor.

21.10.2020 17:02  Güncelleme: 20:14
İlandır

Son yıllarda vitamin ve mineral takviyesi kullanımının önemi ile ilgili farkındalık artıyor. Daha sağlıklı olmak, daha güzel görünmek ve daha yüksek bir enerjiye sahip olmak için tercih edilen mineral ve vitamin takviyeleri içerdikleri bileşikler doğrultusunda birçok farklı sorunun çözümde katkı sunabiliyor. Üretim amaçları doğrultusunda doğru dozda kullanıldıklarında fark edilebilir değişimlere yol açabilen takviyelerin sayısının çoğalması ise hangi takviyelerin alınması, hangi markaların tercih edilmesi gerektiği konusunda soru işaretlerini de beraberinde getiriyor.

Öncelikle gıda takviyesi seçiminde titizlikle davranılması gerektiğini hatırlatmak istiyoruz. Ürünlerin nasıl geliştirildikleri, hangi standartlar ile üretildikleri, sahip oldukları sertifikalar ve elbette ki kaliteleri ile ilgili bilgi sahibi olunmadan yapılan seçimler elde edilen sonuçları doğrudan etkileyebiliyor. Tam da bu noktada güven duyulan Nutraxin markası kalitesi ve yüksek standartlarıyla ön plana çıkıyor. Nutraxin Türkiye'nin önde gelen ve mineral takviyesi markalarının başında geliyor. Kalıplaşmış söylemlerin ötesine geçmek gerekirse markanın üretim standartları, Ar-Ge çalışmaları ve ürün çeşitliliği markayı pazarın en güçlü isimlerinden biri haline getiriyor. Markanın başarısı ürünlerinin etkinliği ve kalitesi ile de sınırlı değil; Nutraxin özel ürün grupları ile her yaştan kişinin ihtiyaçlarına gıda takviyeleri ile çözüm sunabiliyor! Şimdi sizlerle Nutraxin ürün gruplarını yakından tanıyalım ve ihtiyaçlara yönelik çözüm üreten markanın farkını bir kez daha hatırlayalım.

Nutraxin Vitamin ve Mineral Takviyeleri

Vücudumuzun sağlıklı fonksiyonlarının devam edebilmesi için mineral ve vitamin dengesinin optimal düzeyde olması gerekir. Vitamin eksikliklerine bağlı olarak birçok sağlık sorununun ortaya çıkabileceği, konsantrasyon sorunlarının yaşanabileceği, enerji seviyesinin düşebileceği ve bunlara benzer istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalınabileceği biliniyor. Bu gerçek doğrultusunda Nutraxin hem vitaminler hem mineraller özelinde ürünleri piyasaya sunarken Nutraxin multivitamin ve Nutraxin Biotin ürünleri ile de ön plana çıkıyor.

Vitaminler ve mineraller ürün grubunda Nutraxin B Vitamin Complex, Chromium Picolinate, Folic Acid, Selenium, Vitamin C, Vitamin D3, Biotin, Magnesium Citrate gibi alternatifler yer alıyor. Nutraxin multivitamin ürünleri kadınlar ve erkekler için ayrı ayrı geliştirildiğinden hem erkeklerin hem de kadınların daha sağlıklı olabilmek için ihtiyaç duydukları vitaminler ve mineraller tek bir tablette sunulabiliyor.

Nutraxin Eklem ve Kemik Sağlığı Takviyeleri

Eklemler ve kemikler yaşın ilerlemesi ya da aşırı kullanıma bağlı olarak zarar gördüğünde hareket kısıtlılığı yaratabiliyor ve zaman içerisinde hayat konforu azalabiliyor. Eklem sağlığının korunması için hem eklemlerin hem de kemiklerin güçlü olması gerektiğinden besin takviyeleri büyük bir önem taşıyor. Bu noktada da devreye Nutraxin kalitesi giriyor.

Nutraxin eklem ve kemik sağlığını iyileştiren takviyeleri ile hayatlara dokunmaya devam ediyor. Kemik sağlığının ve kemik fonksiyonlarının korunmasına katkı sunan ürünler arasında Nutraxin Artroflex, Tip 2 kolajen ve Hyaluronik asit içeren Artroflex Hya C II, Nutraxin Bromelain ve Nutraxin Vitamin D3 Drops gibi seçenekler yer alıyor.

Nutraxin Balık Yağları

Sağlıklı yağlar vücudumuzun fonksiyonlarının sürdürülebilmesi için hayati öneme sahip. Yapılan bilimsel araştırmalar da sağlıklı yağların önemini ortaya koyuyor. Özellikle vücudumuz tarafından doğal yollarla sentezlenemeyen, besinler ya da takviyeler aracılığı ile alınması gereken Omega-3 esansiyel yağ asitlerinin beslenmeye dahil edilmesi öneriliyor. Klinik araştırmalar sonucunda Omega-3 faydaları arasında kan basıncını düşürme, trigiliserit düzeyini azaltma, arterlerdeki plak oluşumunu yavaşlatma gibi kalp sağlığını yakından ilgilendiren sonuçları olabileceğine işaret ediliyor. Kalp sağlığı haricinde Omega-3 yağ asitlerinin depresyonu azaltabileceği, göz sağlığını iyileştirebileceği, enflamasyonla savaşabileceği, bağışıklık sistemi hastalıkları ile mücadele edebileceği, eklem ve kemik sağlığına iyi gelebileceği, uyku kalitesini artırabileceği ve cildi de güzelleştirebileceği yönünde veriler mevcut.

Bu bilimsel gerçeklerin ışığında Nutraxin Omega-3 Ultra, Omega-3ve Omega-3+ Co Q-10 takviyeleri ile sağlıklı beslenmeye katkı sunuyor. Tüm ürünlerinde olduğu gibi ürünler sertifikalı olduğu için güven ve kalite bir arada sunulabiliyor.

Nutraxin Güzellik Serisi

Güzellik herkesin hakkı! Cilt sağlığı ile güzellik arasındaki sıkı bağ Nutraxin uzmanları tarafından kaliteli ve fonksiyonel ürünlerin geliştirilmesinin ardındaki neden oluyor. Bu ürün grubu içerisinde Nutraxin Keratin Formula ile saçlar ve tırnaklar beslenip daha sağlıklı hale gelebilirken Nutraxin Collagen ile cilt derinlemesine bir değişim içerisine girebiliyor. Seride bu iki ürün haricinde A-Oxi Formula, Alpha Lipoic Acid, Probiota Advanced ve L'Carnitine gibi iddialı ürünler de yer alıyor. Son yıllarda kolajen ile güzellik kavramları bir arada anılmaya başladığı için Nutraxin Kolajen ile ilgili biraz daha detay vermek istiyoruz.

Nutraxin Collagen, kolajen ile ayva suyunu birleştirmenin yanı sıra koenzim Q-10, L'karnitin ve hyaluronik asit gibi cilt sağlığında kritik öneme sahip bileşenleri bir arada sunuyor. Cilt sağlığının korunması ve kolajen üretiminin artırılması gibi katkılar sunan ürün, Nutraxin collagen kullananlar tarafından deneyimlenebiliyor. Nitekim Nutraxin Collagen yorumları incelendiğinde de bu gerçeğin fark edilmesi mümkün oluyor.

Nutraxin Enerji Serisi

Sabah yorgun, gün içerisinde bitkin, akşamları ise halsiz hissetmek birçok kişinin ortak sorunu. Hem modu hem de verimliliği etkileyebilen enerji eksikliğinin ardında birçok farklı neden olabiliyor. Nutraxin enerji serisi içerisindeki Nutraxin Big Energy, multivitaminler ve Nutraxin Ultramen takviyeleri bitkisel özlerin iyileştirici gücünü deneyimlemek isteyenlere yeni bir başlangıç sunuyor.

Nutraxin Bağışıklık Serisi

Bağışıklık sistemimizi her daim güçlü tutmamız gerekir. Mevsimsel hastalıklara olduğu kadar kronik hastalıklara yakalanma riskimizi de azaltmamız için dengeli beslenmenin yanı sıra stresten de uzak durmamız önemlidir. Nutraxin Immun-s bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarının devamına katkı sunar ve hastalıklara karşı vücut direncini artırır. Geliştirilmiş formülü içerisinde hem bitkilerin gücünü hem de vitaminleri birleştiren ürün Nutraxin bağışıklık serisinde Zinc Sulpate, Propolis Spray ve Vitamin Mix gibi ürünlerle birlikte sunulmaktadır.

Nutraxin Çocuk Serisi

Nutraxin tüm ürün gruplarında hedeflediği kitle özelinde özel formüllere yer verir ve bu durum çocuk serisi için de geçerlidir. Çocukların sağlığını iyileştirme için özel olarak formüle ettiği Nutraxin Vitamix Kids Likit ile çocukların bağışıklık sisteminin normal fonksiyonlarına ve kemik sağlığına katkıda bulunulur. Aynı zamanda Vitamin C ve Vitamin D3 Drops takviyeleri ile de bağışıklık sisteminin ve normal kemik fonksiyonlarının korunmasına destek olunur.

Nutraxin Quick Slim Serisi

Vücudun arındırılması, yağ yakımının bitkisel ve güvenli özlerle hızlandırılması ve daha formda bir bedene kavuşulması mümkündür. Bu noktada unutulmaması gereken yalnızca gıda takviyeleri ile hedeflenen vücuda kavuşulamayacağıdır. Nutraxin Quick Slim Serisinde yer alan tüm ürünler takviye niteliği taşırken vücudun ihtiyaç duyduğu besin ve mineralleri sunmakta ve ancak tek başına mucizeler yaratmamaktadır. İdeal kiloya ulaşılabilmesi için uzman doktorlardan destek alınmalı, kişiye özel diyet ve spor programları uygulanmalıdır.

Nutraxin Bitkiseller Serisi

Bitkilerin iyileştirici gücü yüzyıllardır insanlar tarafından kullanılmaktadır. Tek başlarına bir ilaç olarak işlev göstermeyen ancak destek tedavi kapsamında uzman doktorlar tarafından önerilebilen bitkisel takviyeler sayesinde hedef odaklı kazanımlar elde edilebilmektedir. 10 binden fazla bitki türüne sahip BIOTA laboratuvarlarında üretilen Nutraxin herbal ürünler arasında Psyllium Husk Fiber, Naturel Sleep ve Ginkgo Biloba gibi takviyeler yer almaktadır.

Görüldüğü gibi Nutraxin gerek bu saydığımız seri serileri gerekse özel destek takviyeleri ile yaşam konforunu ve sağlığı pozitif yönde desteklemeyi amaçlamaktadır. Tüm ürünleri kalite standartlarını karşılayan ve ürünlerini bilimin gücü ile formüle eden marka takviye kullanımına ihtiyaç duyan kişiler için güvenilir ve kaliteli alternatifler sunmaktadır. Ar-Ge faaliyetlerine özen gösteren, tüm ürünlerinde Helal sertifikası bulunan, hammaddeleri GMP standartlarında üretilen ve bünyesinde farklı uzmanlıkları olan profesyonellerin görev yaptığı ürünleri arasından size en uygununu seçebilir, sağlığınızı kalite ile destekleyebilirsiniz.

Son Dakika Advertorial Sondakika İhtiyaçlara Yönelik Çözümler İçin Nutraxin Gıda Takviyeleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement