Jfc Store, Türk Erkeğinin Bayram Şıklığının Adresi Olacak - Son Dakika
Ekonomi

Jfc Store, Türk Erkeğinin Bayram Şıklığının Adresi Olacak

Jfc Store, Türk Erkeğinin Bayram Şıklığının Adresi Olacak

Erkek giyimin öncü markalarından JFC Store Ramazan Bayramı için çok özel bir kampanyalar hazırladı.

15.07.2015 11:10

Erkek giyimin öncü markalarından JFC Store Ramazan Bayramı için çok özel bir kampanyalar hazırladı. JFC Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, "Bu bayramda da JFC, Türk erkeğinin şıklığının adresi olacak" dedi.

Herkes için ulaşılabilir bir marka hedefiyle, İstanbul, Denizli, Samsun, Konya, Karaman, Çanakkale, Kırıkkale, Sinop, Çorum, Ordu, Kırklareli, Malatya, İzmit/ Darıca ve Tekirdağ/ Çorlu'da 20'den fazla mağazasıyla modayı takip eden erkeklere hizmet veren JFC Store, Ramazan Bayramı kampanyaları ile Türk erkeğinin şıklık adresi olmayı hedefliyor.

Modayı yakından takip eden ve kendini ifade etmenin yeni bir yolunu arayanlara, farkı hem fiyatta hem de kalitede sunmayı amaçlayan JFC Store, Ramazan bayramı için çok özel bir kampanya hazırladı.

JFC Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır, yaptığı açıklamada "Bu Fırsatlar Bayramdan Bayrama kampanyamızla çok özel fiyatlarla Türk tüketicisini uygun fiyat, kalite ve moda ile buluşturacağız. 3 al bedava fırsatı yakala kampanyamızın bir örneği daha olduğunu düşünmüyoruz mesela 99.99 TL'ye hakiki deri üç tane hakiki deri ayakkabıyı cebini, modayı ve kaliteyi sevenlerle buluşturuyoruz. Bu bayramda da JFC Türk erkeğinin şıklığının adresi olacak" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Jfc Store, Türk Erkeğinin Bayram Şıklığının Adresi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement