Bilal Erdoğan, Türgev'in Yeni Yurt Binasını Açtı - Son Dakika
Güncel

Bilal Erdoğan, Türgev'in Yeni Yurt Binasını Açtı

Bilal Erdoğan, Türgev\'in Yeni Yurt Binasını Açtı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da yönetiminde yer aldığı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı’nın (TÜRGEV) İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya’daki yeni yurtlarının açılışı gerçekleştirildi.

25.02.2015 14:11

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın da yönetiminde yer aldığı Türkiye Gençlik ve Eğitime Hizmet Vakfı'nın (TÜRGEV) İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya'daki yeni yurtlarının açılışı gerçekleştirildi. İstanbul'daki yeni yurt binasının açılışını Bilal Erdoğan yaptı.

İstanbul Şişli'deki Mihri Hatun Yükseköğretim Kız öğrenci Yurdu'nun açılışını, Bilal Erdoğan, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gerçekleştirdi.

TÜRGEV tarafından bugün yapılan öğrenci yurtlarının açılışını Ankara'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da ise oğlu Bilal Erdoğan, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gerçekleştirdi. Bilal Erdoğan'ın da yönetiminde olduğu TÜRGEV'in İstanbul ve Ankara'nın dışında, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya'da yeni yurt açılışları aynı anda gerçekleştirildi.

Açılışta vakfa verdiği destekten dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden Bilal Erdoğan, "Çok Saygıdeğer Cumhurbaşkanım, değerli davetliler öncelikle TÜRGEV'in yanında durduğunuz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Bugün hem Şişli Mihri Hatun Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nu, hem de Maltepe Yıldız Hasoğlu Yükseköğretim Kız Öğrenci Yurdu'nu açmış olacağız" dedi.

Kısa konuşmanın ardından, Ankara, İzmir, Konya, Bursa ve Antalya'da aynı anda kurdele kesildi. İstanbul'da 200 yataklı Mihri Hatun Yükseköğretim Kız öğrenci Yurdu'nun açılış kurdelesini, TÜRGEV Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Erdoğan, İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gerçekleştirdi.

Açılış sonrasında davetlilerle tek tek ilgilenen Bilal Erdoğan, kız öğrencilerle yurt girişinde bir de hatıra fotoğrafı çektirdi. Bilal Erdoğan, açılışta kendisine gösterilen yoğun ilgiyi soran gazetecilere, "Bizimle ilgili bir şey olduğunu düşünmüyorum" demekle yetindi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bilal Erdoğan, Türgev'in Yeni Yurt Binasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement