Denizli Hasan Celal Güzel Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Denizli Hasan Celal Güzel Hastaneye Kaldırıldı

Hasan Celal Güzel hastaneye kaldırıldıESKİ bakanlardan Hasan Celal Güzel (73), fizik tedavi için geldiği Denizli'de rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı.

18.03.2018 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hasan Celal Güzel hastaneye kaldırıldı

ESKİ bakanlardan Hasan Celal Güzel (73), fizik tedavi için geldiği Denizli'de rahatsızlanınca hastaneye kaldırıldı. Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir nakil beklediği ifade eden Güzel, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı.

Pamukkale ilçesi, Karahayıt Mahallesi'ndeki bir otele fizik tedavi için gelen eski bakan Hasan Celal Güzel, bugün saat 10.00 sıralarında aniden fenalaştı. Güzel, ambulansla Denizli'deki bir özel hastaneye kaldırıldı. Böbrek yetmezliği nedeniyle bir süredir nakli beklediği bildirilen Güzel, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Güzel'in sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Doktorlar, durumu ağır olan Güzel'in hava ambulansı ile Ankara'daki başka bir hastaneye sevkine karar verdi. Güzel'in sevki için Sağlık Bakanlığı'ndan istenen hava ambulansının beklendiği öğrenildi.Hastaneden ambulansla 11. Komando Tugay Komutanlığı'na götürülen Güzel, buraya inen ambulans helikopter tarafından alınıp, Ankara'daki bir özel hastaneye (Özel Güven Hastanesi) götürüldü.Denizli'deki özel hastanenin başhekimi Dr. Mustafa Kıvrak, kronik böbrek yetmezliği olan Güzel'in sağlık durumunun orta düzeyde olduğunu, ilk müdahalesinin yapıldıktan sonra helikopterle Ankara'ya sevk ettiklerini söyledi.Denizli Valisi Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz ve Denizli İl Sağlık Müdürü Berna Öztürk, hastaneye gelerek Güzel hakkında bilgi aldı. 38 yaşında iken Türkiye'nin en genç Başbakanlık Müsteşarı olarak görev yapan ve 24 Ocak 1980 kararlarında önemli rol oynayan Hasan Celal Güzel, Anavatan Partisi Gaziantep Milletvekilliği, Milli Eğitim Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Devlet Bakanlığı ve son olarak Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Denizli Hasan Celal Güzel Hastaneye Kaldırıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Denizli Hasan Celal Güzel Hastaneye Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement