GÜNDEM ÖZETİ / 3 Ocak 2023 - Son Dakika
Güncel

GÜNDEM ÖZETİ / 3 Ocak 2023

GÜNDEM ÖZETİ / 3 Ocak 2023

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da katılımıyla Başkanlık tarafından 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu'nda düzenlenecek "Dünden Bugüne Hac Yolculuğu Belgeseli Tanıtım Gecesi"ne iştirak edecek.

02.01.2023 23:58  Güncelleme: 00:04

6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın da katılımıyla Başkanlık tarafından 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu'nda düzenlenecek "Dünden Bugüne Hac Yolculuğu Belgeseli Tanıtım Gecesi"ne iştirak edecek.

(Ankara/19.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Kızılcahamam TOKİ Çağatay İlkokulu Açılış Töreni'ne katılacak.

(Ankara/14.00)

2- TBMM'den

CHP, MHP ve HDP'nin Meclis grup toplantıları düzenlenecek.

Genel Kurulda, çocuk istismarının önlenmesi için alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla Meclis Araştırma Komisyonu kurulması konusunda görüşmeler yapılacak, Antalya Diplomasi Forumu Vakfı'nın kurulmasını içeren kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/13.30/10.45/12.45/15.00)

EKONOMİ FİNANS

1- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Bulgaristan ziyareti çerçevesinde Cumhurbaşkanı Rumen Radev ve Başbakan Gılıb Donev tarafından kabul edilecek, Enerji Bakanı Rosen Hristov ile görüşecek.

(Sofya)

2- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, ekim ayına ilişkin finansal kesim dışındaki firmaların döviz varlık ve yükümlülüklerini açıklayacak.

(Ankara/14.30)

3- TÜİK, aralık ayı enflasyon rakamlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Anayasa Mahkemesi Başkanı Zühtü Arslan, Medipol Üniversitesinde düzenlenecek "Anayasa Mahkemesi Kararlarında Yorum Sempozyumu"nun açılışında konuşacak.

(İstanbul/09.30)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta mücadelesi başlayacak; HangiKredi Ümraniyespor-Atakaş Hatayspor, Fraport TAV Antalyaspor- Fenerbahçe maçları yapılacak.

(İstanbul/17.00/Antalya/20.00)

2- Pınar Karşıyaka, Basketbol Şampiyonlar Ligi'nin son 16 turuna yükselme mücadelesi play-in etabının ilk maçında, İspanyol ekip UCAM Murcia ile deplasmanda karşılaşacak.

(Murcia/22.30)

3- Suudi Arabistan'da düzenlenen 45. Dakar Rallisi'nin 3'üncü etap yarışı yapılacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement