Aziz Yıldırım, Kasımpaşa Maçından Önce Futbolcularla Görüşmüş - Son Dakika
Spor

Aziz Yıldırım, Kasımpaşa Maçından Önce Futbolcularla Görüşmüş

Aziz Yıldırım, Kasımpaşa Maçından Önce Futbolcularla Görüşmüş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Kasımpaşa maçından önce tesislere giderek futbolcularla görüştüğü ve desteğini yinelediği ortaya çıktı.

14.02.2016 12:27  Güncelleme: 12:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Kasımpaşa ile önceki gün oynanan maçtan bir gün önce Samandıra Tesisleri'ne çıkarma yaptı, kamp yapan futbolcularına gece yarısı ziyaretinde bulundu. Aziz Yıldırım, teknik heyet ve futbolcularla önce yemek yendi, ardından sohbet etti.

"BEN SİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTIM"

Ancak gecenin en can alıcı anı Yıldırım'ın oyunculara yönelik konuşmasıydı. Önce Antalyaspor maçını gündeme getiren ve "Antalya'ya turistik bir seyahat yaptığınız. Bu durum bize yakışmadı" diyen Yıldırım, daha sonra babacan bir tavır takındı, "Artık önümüzde telafisi olmayan maçlarımız var. Eğer başarıyı yakalamak istiyorsak, kendi gücümüzü bilmemiz lazım. Ben size her zaman her yerde sahip çıktım ve inandım. Şimdi de inanıyorum. Kasımpaşa ile başlayacak yükselişimiz, Moskova maçının ardından Beşiktaş'a karşı da devam edecek" cümlelerini kurdu.

ADETA İKİ KİŞİLİK OYNADILAR

"Böylece gerçek gücümüzü hem Türkiye'de hem de Avrupa'da sergileyeceğiz" diyen Yıldırım, Robin van Persie'ye de moral verdi. Bu motivasyon da kendisini Kasımpaşa maçında gösterdi. Bir hafta önce sahada yürüyen futbolcular, bu kez iki kişilik mücadele sergiledi ve şampiyonluk yarışında alınan yara bir nebze olsun sarıldı.

Son Dakika Spor Aziz Yıldırım, Kasımpaşa Maçından Önce Futbolcularla Görüşmüş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • vatandaş: kizkanmayin çalış seninde olsun 1kere bide aziz Türkiye nin guludur 6 0 Yanıtla
  • (Fenerbahçeli): aziz başkan adamdır. sen çok yaşa. aday ol başkan yapalım seni ülkeye 4 0 Yanıtla
  • Camgöz : FB taraftarı seninle gurur duyuyor. 4 0 Yanıtla
  • dıyarbekir: ya bune ya hergün aziz yıldırım her gün aziz yldırım bu adam şomu yapi ya 1 1 Yanıtla
  • Adem Kartbak : Yani ne yapalım görüşmüşse Allah Allah...!!!! 0 2 Yanıtla
  • Hacı Polat: Fenerbahçe mini Avrupa da başarılı yapsınlar. Ülke puanimizi yukseltsinler 2 0 Yanıtla
  • SIKESPOR: bizim baskan karsi tarafi baglayamayinca futbolcularini primle baglar tam BAGLAMACI 0 2 Yanıtla
  • Gara Gartal: Yenilseydi bu haber çıkmazdı. 1 0 Yanıtla
  • ben anlamam furboldan mutboldan: Artık bir restoranta girip,birşeyler yemeye,bir dükkana girip alışveriş yapmaya,bir mağazaya girip,bir giyim çorap almaya,bir yerden bir yere gitmek için herhangi bir taşıma aracına binmeye,kafa dinlemek için bir çay bahçesinde oturmaya,bir yere misafirliğe gitmeye korkuyorum.ÇÜNKÜ her yere TelevizyonRadyoTeyip kurmuşlar,hertaraf çangur çungur müzikler,klipler,reklamlar.Bunlara birde trafik+diğer gürültüler eklenirse,cinnet geçirmeler,cinayetler,intiharlar bitmez.Beyin düşünebilmek sakinlik iste 1 0 Yanıtla
  • Hacı Polat: Sadece bir maçla olmaz.Eger bu kadar imkanları varsa bu futbolcuların her maçta canla başla mücadele etmeliler 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement