AK Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

AK Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Devam Ediyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve Avşar Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Sivas Altınyayla Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

14.10.2015 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve Avşar Aslan, seçim çalışmaları kapsamında Sivas Altınyayla Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

1 Kasım'da yapılacak olan seçimler için çalışmalarına devam eden AK Parti Kayseri Milletvekili Adayları İsmail Tamer ve Avşar Aslan, Sivas Altınyayla Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti. Vatandaşlarla sohbet eden adaylar, onların sıkıntılarını dinledi. Burada vatandaşlara konuşan AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer 1 Kasım seçimlerinin önemine vurgu yaparak, "2002'deki Türkiye'nin hali içler acısıydı. Allah'a şükürler olsun şimdi öyle değil. PKK yerle bir. Bunların bir başarıya ulaşma şansları da yok zaten. 3 gün önce yapılan terör saldırısı aslında Türk Milleti'ne yapılmıştır. Birliğimize, dirliğimize, düzenimize, devletimize yapılan bir saldırıdır. 1 Kasım seçimleri hedef alındığı kesin. Bunun yanında farklı bir grubun ekmeğine yağ sürdürmek için yapılan bir olay. Genel anlamda baktığınızda fotoğrafı gördüğünüze zaman Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ne yapılan bir saldırı. Birlik ve beraberlik her şeyin önünde gelir. Çok seçimler geçirdik. Başbakanımızın açıkladığı şekilde bir seçim beyannamesi hazırladık. Çok şey verdik. Para olursa bunlar yapılır ama memleket batar, elden gider. Onun için 1 Kasım seçimleri çok önemli bir seçim. Birlik ve beraberlik içinde olmamız lazım. Hangi partiye oy veriyorsak verelim, burada AK Parti'ye oy vermemiz gerekiyor. Daha doğrusu tek başına iktidara gelecek bir parti lazım. Hangi parti tek başına iktidara gelecekse o partiye vermemiz lazım. O da AK Parti'dir" ifadelerini kullandı.

AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Avşar Aslan da günün birlik ve beraberlik olma günü olduğunu dile getirerek, "İnşallah ben aziz milletimizin 1 Kasım'da 2002 seçimlerinde yaptığı gibi muhalefet liderlerine gerekli cevabı vereceklerine inanıyorum" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Milletvekili Adaylarının Seçim Çalışmaları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement