AK Parti'nin İlçelerde Belediye Başkan Adayları Belirlendi - Son Dakika
Yerel

AK Parti'nin İlçelerde Belediye Başkan Adayları Belirlendi

AK Parti, Osmangazi'de mevcut başkan Dündar, Yıldırım'da Edebali, Nilüfer'de ise Esgin ile seçimlere katılacak Bursa'ya bağlı 17 ilçeden 7'sinde, mevcut başkanlar görevlerine yeniden aday gösterildi.

21.01.2014 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için Bursa'nın ilçelerinde belediye başkan adayları açıklandı.

Partinin Bursa İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Seçim İşleri Üst Kurulu, Bursa'da ilçe belediye başkan adaylarını belirledi.

Adaylar; Osmangazi'de mevcut başkan Mustafa Dündar, Yıldırım'da İsmail Hakkı Edebali, Nilüfer'de Mustafa Esgin, İnegöl'de mevcut başkan Alinur Aktaş, Gemlik'te mevcut başkanvekili Refik Yılmaz, Mudanya'da Arif Bayrak, Gürsu'da Cüneyt Yıldız, Kestel'de mevcut başkan Yener Acar, Mustafakemalpaşa'da mevcut başkan Sadi Kurtulan, Karacabey'de Ali Özkan, İznik'te Osman Sargın, Orhangazi'de Neşet Çağlayan, Yenişehir'de Süleyman Çelik, Orhaneli'de mevcut başkan İrfan Tatlıoğlu, Keles'te Mehmet Teke, Harmancık'ta mevcut başkan Mustafa Çetinkaya, Büyükorhan'da Hasan Taş olarak duyuruldu.

İl Başkanı Cemalettin Torun, büyükşehir dahil Bursa'da 18 belediye başkanlığı seçimini kazanmak istediklerini bildirdi.

Süratli bir şekilde altyapısı tamamlanmış seçim çalışmalarına yoğunlaşacaklarını ifade eden Torun, şunları kaydetti:

"Aday olan olmayan, biz AK Partililer; her seçimde olduğu gibi 30 Mart'taki yerel seçimde de milletimizin teveccühüne bir kez daha mazhar olabilmek için tüm gücümüzle çalışacağız. Hedefimiz, büyükşehir dahil 18'de 18 yapmak ve en yüksek oyu almak. Bursa'yı geleceğe AK Kadrolar taşıyacak. Bu seçim süreci hepimiz için 'İstiklal Mücadelesi' şeklinde geçecek. Adaylarımız Bursa'ya hayırlı olsun." - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel AK Parti'nin İlçelerde Belediye Başkan Adayları Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement